Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti aludnátok 4 órát vagy nem?

Ti aludnátok 4 órát vagy nem?

Figyelt kérdés
Reggel 5-kor kell kelnem de nem tudok aludni. Valószínűleg olyan 1 környékén tudnék leghamarabb bealudni. Dmélután 2-kor keltem és kb 4-ig lustálkodtam az ágyban, egész nap a gép előtt voltam, ki sem mozdultam, tele vagyok energiával. Nem kell holnap nagyon aktívnak lennem csak az autó anyósülésén fognom a telefonom és segítenem mondani hogy hova kell lekanyarodni az autópályán, de aludni nem aludhatok, mert a vezető nem bízik a telefon hangjaiban. Ott pedig ahova megyünk igazából csak léteznem kell, és ennyi. Elmennétek aludni, vagy hagyjam a fenébe? (én átlagosan 10-12 órát alszom naponta)

2020. ápr. 1. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Abba bele fer egy alvasi ciklus szoval igen, sot mindenkepp.
2020. ápr. 1. 00:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem érdemes, mert már átlépted azt a pontot, ahol mélyalvási fázisban lennél.

Próbáld magad lefoglalni, ne aludj be, mert csak fáradtabb leszel.

Én azt tapasztaltam, hogy ilyenkor sokkal pörgősebb vagyok, tele energiával. Talán segíthet is majd a teljesítményeden. :)

2020. ápr. 1. 00:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is múltkor, kb 3 hete egyik éjjel nem aludtam és jobb volt a közérzetem az átlagnál, tele voltam energiával, kicsit tompa voltam és olyan 10 körül bealudtam mert nem volt jobb dolgom. Szerintem sokkal fáradtabb lennék ha most aludni mennék mintha nem aludtam volna, iszok egy kávét reggel és addig játszom szerintem. Nem tudom jó ötlet-e mert akivel megyek szerintem leordítja a fejem nemsokára, hogy nem aludtam :D
2020. ápr. 1. 00:26
 4/10 anonim válasza:
100%

Szerintem probalj meg aludni.

Gondolj bele, arra igen keves az esely, hogy kesobb megbanod, hogy aludtal. Nem leszel faradtabb tole, ha megis, akkor is ihatsz kavet. ;)

Arra sokkal tobb az esely, hogy ha nem alszol, akkor holnap delelott faradt leszel (6-ra boven meglesz a szokasos 12-14 ora ebrenleted), amit akar meg is banhatsz, mert lehet, hogy adodik vmi olyan varatlan lehetoseg, amit emaitt kihagyni kenyszerulsz.

A testednek is jo az alvas, az egeszseg meg egy szuper dolog!

(Tippek: kis sorozatnezes, nyugisabb zenehallgatas, ami ellazit, v. esetleg elotte egy kis rovid testmozgas, hogy fizikailag kifaradj, de azert ne izzadj meg ;))

Jo pihit!

2020. ápr. 1. 00:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor aludtam 4 órát egy éjszaka..
2020. ápr. 1. 00:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Most már annyit se tudok, mert még zuhizok meg kb fél óra forgolódás szóval 3 óra maradna maximum. Szerintem maradok és játszok egy kicsit.
2020. ápr. 1. 00:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyított, hogy minden perc pihenés javít a másnapi teljesítményeden és kozerzeteden.

Ha csak egy órát tudsz aludni, az is több a semminél.

Sőt, még az is jobb, ha csak fekszel csukott szemmel az ágyban.

Igaz, hogy igyis úgyis mosott szar leszel holnap, de legalább nem fogsz mindenből kettőt hallucinalni.

2020. ápr. 1. 01:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az a tapasztalatom, hogy minden perc hozzájárul. Nem beszélve arról, hogy ha végre van lehetőség rendesen aludni, utána sokkal nehezebben tér magához a szervezet, mintha másnapos lennél.
2020. ápr. 1. 01:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Legközelebb kipróbálom hogy ha van lehetőségem akkor alszom és akkor eldöntöm. Az a baj, nagyon nyűgös vagyok és ölni tudok ha valaki felkelt álmomban. Így is nyűgös leszek de nem leszek mérges és agresszív reggel :D
2020. ápr. 1. 02:35
 10/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

1-2 óra is jobb a semminél, tapasztalat.

Persze tizen-huszonévesen simán kibírsz egy napot alvás nélkül.

2020. ápr. 1. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!