Ti aludnátok 4 órát vagy nem?
Szerintem nem érdemes, mert már átlépted azt a pontot, ahol mélyalvási fázisban lennél.
Próbáld magad lefoglalni, ne aludj be, mert csak fáradtabb leszel.
Én azt tapasztaltam, hogy ilyenkor sokkal pörgősebb vagyok, tele energiával. Talán segíthet is majd a teljesítményeden. :)
Szerintem probalj meg aludni.
Gondolj bele, arra igen keves az esely, hogy kesobb megbanod, hogy aludtal. Nem leszel faradtabb tole, ha megis, akkor is ihatsz kavet. ;)
Arra sokkal tobb az esely, hogy ha nem alszol, akkor holnap delelott faradt leszel (6-ra boven meglesz a szokasos 12-14 ora ebrenleted), amit akar meg is banhatsz, mert lehet, hogy adodik vmi olyan varatlan lehetoseg, amit emaitt kihagyni kenyszerulsz.
A testednek is jo az alvas, az egeszseg meg egy szuper dolog!
(Tippek: kis sorozatnezes, nyugisabb zenehallgatas, ami ellazit, v. esetleg elotte egy kis rovid testmozgas, hogy fizikailag kifaradj, de azert ne izzadj meg ;))
Jo pihit!
Bizonyított, hogy minden perc pihenés javít a másnapi teljesítményeden és kozerzeteden.
Ha csak egy órát tudsz aludni, az is több a semminél.
Sőt, még az is jobb, ha csak fekszel csukott szemmel az ágyban.
Igaz, hogy igyis úgyis mosott szar leszel holnap, de legalább nem fogsz mindenből kettőt hallucinalni.
1-2 óra is jobb a semminél, tapasztalat.
Persze tizen-huszonévesen simán kibírsz egy napot alvás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!