A kozmetika, templombajárás miért számít nagyobb alapszükségletnek, mint a konditermi sportlehetőség?
Nekem is az edzőtermek hiányoznak a legjobban (templomba nem szoktam járni, kozmetikushoz sem), de azért nem kell agysebésznek lenni, hogy edzés közben valószínűleg nem lesz az embereken maszk, leizzadnak, lihegnek, köhögnek, otthagyják a verítékeiket az eszközökön, utána ott lezuhanyoznak, egyszóval garantáltan szétszórják a vírust, ha fertőzöttek. És még egy hétig is tele lesz a hely vele, főleg a vizes részeken...
Fuss, ha nem tetszik vagy rendelj súlyokat és egyéb eszközöket otthonra, mint én...
a kozmetikát nem értem, talán nem akarják, hogy az ebből dolgozóknak most minden keresete kiessen
bár aki óvatosabb, az már így is bezárt
nehéz a fodrásztól megtartani az ajánlott 1,5 méter távolságot
erre logikusabb magyarázatot nem tudok, mert fodrász és manikűrös nélkül mindenki ki fogja bírni ezt az időszakot
a templomra az a tippem, hogy nem akarnak senkit korlátozni a hite gyakorlásában, hanem rájuk bízzák mit kockáztatnak
de csak van ott is valami szabály, hogy ne üljenek közvetlenül egymás mellé az emberek vagy ilyesmi
"Így is gusztustalanul kövér, lusta és hiszékeny a magyarok nagyrésze."
Önnek elmebetegnek tetszik lenni? Mert akkor nem bántjuk. Folytassa kérem!
Megint totál fogalmatlan a kérdező, és utánanézés helyett nyilvánosan pampog! :-s :s
Már múlt vasárnap sem volt mise a katolikus templomokban!!!!! SEHOL! Csak tv-közvetítés volt.
10 nappal ezelőtti közlemény!
"a nyilvános liturgia 2020. március 22., Nagyböjt 4. vasárnapjától a templomokban szünetel."
Jellemző rád és fajtarsaidra ez a fajta lenezes a nyugdíjasok felé. Gondolom olyan szociológiai fogalmak mint pl az anomia, vagy pszichológiai esetek fel sem merülnek benned, hogy az a sok szerencsétlen izolált ember miért megy ki az utcára.
De nem csodálkozom...
Aki egészséges az a természetben sportol, minél jobban ki vagy teve a természetnek minél több ingert kapsz annál ellenállóbb vagy. Nos, ne rohogtessetek már ezzel konditermi bullshittel. Vicc az egész :D amíg te ott bent télen, a melegben futópadon "futsz" (XD ezt futásnak nevezni xD), addig, aki komolyan gondolja, és nem egy mimóza hóban, fagyban simán fut, egyenetlen talajon stb én örülök h konditerembe nem megy ez a sok hülye, legalább fejlődik a természetben. Konditerem xD mi mindig kirohogtuk a futopados bohocokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!