Hogy létezik, hogy sokan már 1 hét home office után unatkoznak?
Én - egyelőre - örülök, hogy végre egyedül lehetek és kiszakadtam a rohanásból.
8 órákat aludtam és olyan hobbikkal foglalkoztam, amikre hónapok óta nem volt időm.
Annyi minden van:
Regényolvasás, ismeretterjesztő könyv olvasása, film megnézése, róla vélemények olvasása, színészek alapján más film keresése.
Játékok játszása - elvileg már baromi jók vannak.
Fórumok olvasása érdeklődési körökben.
Főzés, vadiúj receptek keresése, sütéssel szintúgy.
Rajzolás, kötés, horgolás.
Új tornagyakorlatok keresése.
Ráadásul aki home officeban van, annak annyival több a szabadideje, hogy nem kell utazni. Annak egy részét is alvással tölti az ember. Tehát napi fél - egy órát nyerünk.
Nem hinném, hogy sokan minden áldott nap társaságban lennének.
Én minden nap tudnám csinálni.
Pl beülni a kocsiba, irány a boldogkői vár és leülni a vár tövébe, csak belebambulni a lenyűgöző panorámába és élvezni ahogy a testem átjárja a nap melege.
Vagy Zakopane utcáin bolyongva a hóesésben, betérve a helyi kis csehóba, átmelegedni egy tea mellett.
Engem ez a bezártság kikészít, felőröl.
Tudom most ez a közösség érdeke, így kitartok, de amint lehet nem kell majd 2x mondani nekem, hogy menj.😁
Mások vagyunk. De nincs ezzel semmi gond.
Nekem az áloméletem úgy szól, hogy 6 óra meló, az is távmunkában (100% távmunkában), egy tanyán, távol mindentől, legközelebbi szomszéd 500 méterre legyen, az is barát.
Baráti talik 2 hetente.
Amúgy tényleg.
Aki ismer, lehet tudja is ezt rólam.
“Mások vagyunk. De nincs ezzel semmi gond.“
- Ez az egy mondat a tökéletes válasz erre a kérdésre.
Igen, igazad van a lehetőségekben, de nem ehhez szoktunk hozzá, nem élhetjük a megszokott életünket.
Meg amúgy is, meg lett mondva a munka alapú társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!