Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy létezik, hogy sokan már...

Hogy létezik, hogy sokan már 1 hét home office után unatkoznak?

Figyelt kérdés

Én - egyelőre - örülök, hogy végre egyedül lehetek és kiszakadtam a rohanásból.

8 órákat aludtam és olyan hobbikkal foglalkoztam, amikre hónapok óta nem volt időm.

Annyi minden van:

Regényolvasás, ismeretterjesztő könyv olvasása, film megnézése, róla vélemények olvasása, színészek alapján más film keresése.

Játékok játszása - elvileg már baromi jók vannak.

Fórumok olvasása érdeklődési körökben.

Főzés, vadiúj receptek keresése, sütéssel szintúgy.

Rajzolás, kötés, horgolás.

Új tornagyakorlatok keresése.

Ráadásul aki home officeban van, annak annyival több a szabadideje, hogy nem kell utazni. Annak egy részét is alvással tölti az ember. Tehát napi fél - egy órát nyerünk.

Nem hinném, hogy sokan minden áldott nap társaságban lennének.

2020. márc. 22. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap tudnám csinálni.

Pl beülni a kocsiba, irány a boldogkői vár és leülni a vár tövébe, csak belebambulni a lenyűgöző panorámába és élvezni ahogy a testem átjárja a nap melege.

Vagy Zakopane utcáin bolyongva a hóesésben, betérve a helyi kis csehóba, átmelegedni egy tea mellett.

Engem ez a bezártság kikészít, felőröl.

Tudom most ez a közösség érdeke, így kitartok, de amint lehet nem kell majd 2x mondani nekem, hogy menj.😁

Mások vagyunk. De nincs ezzel semmi gond.

2020. márc. 22. 21:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Unom a házat a falakat a tárgyakat. Nincs nagy társasági életem, de a városban szeretek csavarogni ami most nincs és így itthon eléggé levert vagyok, nincs kedvem új recepteket kipróbálni stb.
2020. márc. 22. 21:47
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem az áloméletem úgy szól, hogy 6 óra meló, az is távmunkában (100% távmunkában), egy tanyán, távol mindentől, legközelebbi szomszéd 500 méterre legyen, az is barát.

Baráti talik 2 hetente.

Amúgy tényleg.

Aki ismer, lehet tudja is ezt rólam.

2020. márc. 22. 21:50
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

“Mások vagyunk. De nincs ezzel semmi gond.“

- Ez az egy mondat a tökéletes válasz erre a kérdésre.

2020. márc. 22. 21:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Csak amikor ezer mentális betegséged van, akkor ez az újabb hatalmas különbség közted és az emberek 99,999 %-a között nehezen feldolgozható.
2020. márc. 22. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Igen, igazad van a lehetőségekben, de nem ehhez szoktunk hozzá, nem élhetjük a megszokott életünket.

Meg amúgy is, meg lett mondva a munka alapú társadalom.

2020. márc. 22. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 perc alatt erek be a munkába szóval annyi előnye van hogy kb fel-háromnegyed órával alszom tovább mert kimarad a reggeli smink meg a gondolkodás mit vegyek fel stb., kb a reggeli meg a fogmosás maradt. Évekig nem dolgoztam, nem voltam sokat emberek között és pár hónapja kerültem egy helyre amit imádok szóval nekem nehéz nem ott lenni. Amúgy nem nagyon értem mi az hogy ennyi ideje lett mindenkinek mindenre, a home office munkát jelent nem szabadidőt.... Ha olyan a munkád hogy otthonról nem végezhető de otthon kell lenned az szabadság, nem home office
2020. márc. 26. 22:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha egyedülálló és/vagy gyermektelen párkacsolatban lennék: tanárként így is nagyon sok új anyagot kell legyártani. De ott a 2 gyerek, az egyik oline tanul, a másik ovis. Most még ki se látszom a tennivalókból.
2020. márc. 31. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!