Milyen jó dolog történt, vagy pozitív változás következett be az életedbe, ami a koronavírus nélkül nem lett volna?
Figyelt kérdés
Bármi kis történés vagy változás lehet, ami ennek a helyzetnek a nyomán alakult így, azaz ha megy tovább az eddigi kerékvágás, valószínűleg nem jön létre.
Csak olyat nevezz meg, amit kedvezően élsz/éltél meg!
2020. márc. 22. 19:31
11/20 anonim válasza:
Először megijedtem, hogy mit fogok csinálni, aztán rájöttem és baromi jól vagyok. Gyakorlatilag nincs különbség. Ha nem lehet utazni akkor nem utazok. Ha nincs mozi akkor nincs, ha itthon kell lenni akkor itthon vagyok. Élvezem hogy mindegy mi történik jól vagyok.
12/20 anonim válasza:
Ki tudom pihenni magam! 2 hét kötelezően! Így még haszonomra is válik, amúgy nem lenne megállás!
13/20 anonim válasza:
Végre volt időm pihenni!
3 év után végre ültettem magról, 1 év után végre színezőztem, végre főztem, fél év után végre aludtam 8 órákat.
Jövő héttől távoktatás. 😥
14/20 Csicsky válasza:
Az internetről összegyűjtöttem minden hasznos és használható információt a koronavírussal kapcsolatban amit csak sikerült, beleértve a fertőzés megelőzésének a lehetőségeit. Ezekről e-mailban, Facebook Messenger-en és a Skype-n keresztül folyamatosan informálom a rokonokat, barátokat, ismerősöket. Ennek köszönhetően sokat javultak a lanyhulófélben lévő kapcsolataim, mert látják, hogy a bajban nem feledkeztem meg róluk. Igaz, hogy ez nem egy nagy segítség, valójában csak apróság, de ezt is méltányolják.
16/20 Miss Endzsi válasza:
Összebarátkoztunk egy német családdal.
17/20 anonim válasza:
A múlt héten itthon voltam , párom home officeban dolgozik és csodásan telt. Végre pihentem, tornáztam, jókat főztem és rengeteget szerelmeskedtünk.
19/20 anonim válasza:
Digitális oktatás fejlesztése, felnőttoktatásban tanítok.
20/20 anonim válasza:
nyolcas vagyok
Munkahelyet váltottam. Az új a régihez képest még közelebb van, az új munka nagyon életet támogató, az új kollégák jó arcok és sokat kell tanulnom a szakmámban. Az alapok megvannak, de azóta sokat fejlődött a világ. A fizetés ugyanaz, v kicsit jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!