Koronavírus. Mennyire van “felfújva” szerinted? Pozitívumok, Negatívumok?
Nem mondom, hogy nincs valódi veszély, és nem kell odafigyelni, de ebben a szituációban szerintem pusztítóbb a tömeghisztéria, ami alá még a média és a kormány adja is a lovat, mint maga a vírus.
Tiszta kergék lettek az emberek, minden pitiáner hülyeségért egymás nyakának ugranak, és aki nem egész nap a négy fal között ül, mert el kell intéznie valamit, vagy aki nem akar felvásárolni 70 tonna lisztet, azt kvázi lincselni való ellenségnek tekintik. De az nyilván nem baj, hogy a papok meg naponta négy misét tartanak 400 férőhelyes templomban, és buzdítják a híveket, hogy menjenek el... akik mennek is. Pont azok, akik kvázi az egész társadalmat veszélybe sodró páriának nyilvánítják azt, aki beülne valahová megenni egy pizzát, ameddig várja a vonatát.
19L
Engem az egész témában a felkészületlenség zavar. Egy héten 3-szor segítettem pakolni a koliban, egyszer kiköltözni, egyszer a külföldi cserediákok szemrebbenés nélkül történő kibszása miatt (ami miatt konkrétan az egyiptomi nagykövetségről szóltak már ide, hogy úgy mégis mi a lófsz van és az egyik barátom karrierje múlt majdnem a malőrön, aki felelt értük), egyszer meg rá két napra, mikor mindenki hazament már vidékre, jöhetett vissza a haverom, mert akkor szóltak, hogy teljesen ki kell pakolni.
A másik ilyen szánalmas az volt, hogy kezdettől nem vezettek be mennyiségi korlátozáat a boltokban a sok idióta fhasz miatt, aki miatt konkrétan többet kellett mindenkinek boltról boltra odakinn mászkálnia, hogy találjon pl rizst.
A harmadik röhej, mikor mindenki önkéntes rendőrt játszik és hazaküld, miközben a kasszánál állsz. Ha annyira fáj, hogy az emberek kijárnak, sokan hobbiból is, zárják le a parkokat, játszótereket és büntesse meg a hatóság azt, aki kimegy. De amíg civilek pofáznak be, mintha fizetnék őket, addig ez csak feszültséget fog szülni.
Csupa negatívum 😞a megbetegedéseken túl is rengetegen fognak tönkremenni anyagilag,az online oktatás durva annyi anyagot kuldenek amit máskor egy hét alatt sem és nem gondoljak máshol dolgozik a szülő! Ők otthon vannak azért nem egyértelmű hohy más is.
Gyarban már osztogatják a papírt h vészhelyzet esetén is nélkülözhetetlen munkavállaló -tehát az Mèg kijárási tilalomkor sem fog leállni pedig az nagy gócpomt 200 ember egy légtérben közel egymáshoz.
Ahogy lattam az összes magyar fertözött külföldröl hozta.
En ugy latom ahogy teszik is, hogy a külföldröl èrkezetteket kellene csak elszigetelni mert ök terjesztették/terjesztik itthon.
Az esettanulmanyok szerint egytöl egyig külföldhez vagy külföldröl jötthöz kapcsolodnak a fertözöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!