Szerintetek mi értelme van számomra a küzdésnek?
Röviden felvázolva:
Nem érdekel ez a modern világ, a mai társadalom, a 'rabszolgasors'. Hidegen hagy a pénz világa, az anyagi dolgok, és minden ilyen 'érték'. Nem szeretnék saját házat, autót, családot, mert egy cseppet sem vonz az ilyen élet. Számomra ezek a dolgok mind feleslegesek, és nem boldogítanának hosszútávon.
Nem akarok tovább ebben a formában létezni.
Szóval miért is kellene olyan dolgokért küzdenem, amik nem érdekelnek?
Forduljak szakemberhez? Szerintem nem tudna meggyőzni :D.
Valami csak foglalkoztat
Emberek, állatok, természetstb. Bármi ami érdekessé teszi számodra az életet.
Valamilyen szinten én is hasonlóan gondolkodok. Szerintem nem kell mindenkinek azt a sablont követnie, mint amit a legtöbben akarnak. Legyünk egyediek, attól, hogy máshogy élnénk nem vagyunk furák. Lehet, pont ez visz előrébb.
20/L
Tudom a megoldást: Minden anyagi javad add nekem, aztán holnaptól lakj a természetben.
Mondjuk, valószínűleg 1-2 nap után rájönnél, hogy nem akkora buli feladnod a kényelmet, mint gondoltad... :D
#5-ös, nem tudsz olvasni?
Azt írja, hogy nem akar tovább ebben a formában létezni.
Kérdező, te intelligensebb vagy a "szakembereknél". :) Jól látod, hogy a mostani élet leginkább csak küszködés, és jobb lenne, ha meg sem születtünk volna. A meg nem születés a legfájdalommentesebb megoldás, és egyben rengeteg szenvedést lehet így megelőzni. Sokan hirdetik ezt az igét, esetleg nézz utána ezeknek:
anti-natalism
efilism
Youtube-on:
justsaynotokids
inmendham videos
superhumandance
Hasonlóan vagyok vele. Nézem az embereket, ahogy bármit elkövetnek a pénzért. Ők meg engem néznek hülyének, hogy csak annyit szerzek, amennyire feltétlenül szükségem van. Az én örömforrásom a tanulás, de az anyagias világnak ez csak eszközt jelent a pénzszerzéshez.
Megérteni sosem fognak téged, de ez nem jelenti, hogy rossz lenne a felfogásod. Csak tedd, amit szeretnél és ne foglalkozz az ítélkezőkkel! Nem az ő életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!