Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyakorikérdések függő lettem,...

Gyakorikérdések függő lettem, ezzel álmodok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ezt az oldalt, több napja azt álmodom, hogy itt válaszolok, olvasgatok. Ha fellépek a netre mindig a g betűt ütöm be és egyből jövök ide , még akkor is ha mást akartam épp megnézni.

2 napot sem bírnék ki, hogy ne legyek itt, 1 nap nagyon nehezen, de kibírható volt.

21 éves vagyok és nincsenek barátaim, senki aki beszélne velem, ám itt pl. nem beszélgetek senkivel, csak néha kérdezek az autókkal kapcsolatba, meg többnyire a politika kategóriába válaszolok, meg ide, pedig nem is értek se a politikához (mondjuk alsós korom óta követem , de ideológiám nincs, tehát nem a rohamlibsi sem a rohamjobber nem vagyok) emberekhez sem értek mert szociális fóbiám is van.

2020. márc. 20. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azért majd szerezz barátokat 21 évesen...csajod/pasi sincs? Hány éves vagy?
2020. márc. 23. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha elült a járvány, járjál ki sokat sétálni. Az is olyan klassz:)
2020. márc. 26. 20:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Ment a levesbe a kérdező, de írok a modiknak, hátha feloldják.
2022. aug. 8. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!