Gyakorikérdések függő lettem, ezzel álmodok mit tegyek?
Nagyon szeretem ezt az oldalt, több napja azt álmodom, hogy itt válaszolok, olvasgatok. Ha fellépek a netre mindig a g betűt ütöm be és egyből jövök ide , még akkor is ha mást akartam épp megnézni.
2 napot sem bírnék ki, hogy ne legyek itt, 1 nap nagyon nehezen, de kibírható volt.
21 éves vagyok és nincsenek barátaim, senki aki beszélne velem, ám itt pl. nem beszélgetek senkivel, csak néha kérdezek az autókkal kapcsolatba, meg többnyire a politika kategóriába válaszolok, meg ide, pedig nem is értek se a politikához (mondjuk alsós korom óta követem , de ideológiám nincs, tehát nem a rohamlibsi sem a rohamjobber nem vagyok) emberekhez sem értek mert szociális fóbiám is van.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, ha más dolog jön az életedben, ami leköt, akkor automatikusan hanyagolni fogod. Nehogy azt hidd, hogy akkor remegni fogsz, hogy nem gyk-zhatsz :)
Én is sokat olvasok itt és sokszor eszembe jut napközben, de megfigyeltem, hogy ha más dolgom van, akkor kihagyom.
De ha úgy alakul, hogy itt olvasgatsz, és ez nem változik, mert nincsenek kapcsolataid, akkor sincs nagy baj, nem ártasz vele senkinek, ez is szociális kapcsolat :)
Forma vagy Hehe :)
Nincs ezzel semmi baj
No pánik
#6 azaz #9.
Mesélj, hogy sikerűlt? Mire válaszoltál?
Facebookon amikor trollkodok mindig figyelek, hogy jó poszt alá írtam e a baromságom. Egyszer egymás után jött két poszt, egyik balos csoport a másik jobbos, lényeg a jobbos csoportba írtam balos trollkodást és kivágtak :( egy év munkája ment tönkre, szépen felépítettem a tökéletes karakterem, állandóan kaptam a privátokat, hogy mennyire bírnak (főként nyugdíjasok akik csukott szemmel járnak) , aztán vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!