Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kijárási tilalomkor még a...

Kijárási tilalomkor még a szomszédos parkba se mehetek futni? Mi lesz így a sporttal?

Figyelt kérdés
Nem egy chips zabáló, tv előtt tengődő, elhízott átlagmagyar vagyok, aki kibírná, hogy ne sportoljon. Mekkora büntetést adnának? Úgysem vagyok beteg.
2020. márc. 17. 17:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy a chipset nem szereted, de ahogyan érzékelem, az ősemberképzőt sem sikerült elvégezned, - mert kevesebb értelem szorult beléd, mint egy előemberbe. Sajnos igaz, hogy az ilyen értetlen, öntörvényű emberek kényszerítik ki a keményebb lépéseket a hatalomból. Nem kell tátogni, amikor megkapod az 500000-es csekket!
2020. márc. 17. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már provokál, ezt is ő írta ki NO OFFENSE LOL

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1037..

2020. márc. 17. 18:42
 23/25 anonim ***** válasza:
83%

" a szomszédos parkba se mehetek futni?"

" de nem igazán érdekel más"

Egy önző takony vagy.

Futó takony.

2020. márc. 17. 19:33
 24/25 anonim ***** válasza:
56% hagyjad a másik kérdést is ő írta ki, direkt idegesíti az embereket. Mondjuk nem tudom ki szórakozik ilyenekkel.
2020. márc. 17. 21:08
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Azt hiszem, a járvány alatt ideje leszokni a gyakoriról, most óriásit ugrik az otthon unatkozó emberek száma, mondjuk nekem elég durva, hogy a kamukérdések kiírása a legjobb elfoglaltság számukra. :D
2020. márc. 18. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!