Kijárási tilalomkor még a szomszédos parkba se mehetek futni? Mi lesz így a sporttal?
Figyelt kérdés
Nem egy chips zabáló, tv előtt tengődő, elhízott átlagmagyar vagyok, aki kibírná, hogy ne sportoljon. Mekkora büntetést adnának? Úgysem vagyok beteg.2020. márc. 17. 17:03
21/25 anonim válasza:
Lehet, hogy a chipset nem szereted, de ahogyan érzékelem, az ősemberképzőt sem sikerült elvégezned, - mert kevesebb értelem szorult beléd, mint egy előemberbe. Sajnos igaz, hogy az ilyen értetlen, öntörvényű emberek kényszerítik ki a keményebb lépéseket a hatalomból. Nem kell tátogni, amikor megkapod az 500000-es csekket!
22/25 anonim válasza:
Hagyjátok már provokál, ezt is ő írta ki NO OFFENSE LOL
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1037..
23/25 anonim válasza:
" a szomszédos parkba se mehetek futni?"
" de nem igazán érdekel más"
Egy önző takony vagy.
Futó takony.
24/25 anonim válasza:
56% hagyjad a másik kérdést is ő írta ki, direkt idegesíti az embereket. Mondjuk nem tudom ki szórakozik ilyenekkel.
25/25 anonim válasza:
Azt hiszem, a járvány alatt ideje leszokni a gyakoriról, most óriásit ugrik az otthon unatkozó emberek száma, mondjuk nekem elég durva, hogy a kamukérdések kiírása a legjobb elfoglaltság számukra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!