Kijárási tilalomkor még a szomszédos parkba se mehetek futni? Mi lesz így a sporttal?
#11-es!
Nem a családja, mert az ilyenből simán kinézem, hogy az se érdekelje.
Hanem ő maga!
Az ilyet lekapcsolnám a gépről, kizavarnám a kórházból a friss levegőre futkorászni.
Észak-Koreában az ilyet azonnali hatállyal lövik főbe.
“Egyedül élek, dolgozom, felnőtt vagyok, családtagjaim nem látogatom a járvány alatt. “
Nem azt mondtam, hogy te adnád át nekik, hanem egy hozzád hasonlóan, másokra magasan tojó alak. De ezek szerint tökre egyetértenél vele is, miközben egy rokonod az intenzíven fekszik miatta...
Tök jó, hogy nem látogatod meg a családodat, mert FÉLTED őket, de nem csak te nem szeretnéd, ha esetleg bárki a családodból élet-halál között lebegne...
" felnőtt vagyok"
Dehogy...
olyan vagy, mint a rákos gyerek.
Sose nősz fel.
“ olyan vagy, mint a rákos gyerek.
Sose nősz fel.”
Ez kbsztt primitív és gusztustalan ilyennel viccelődni, te is megérdemelnéd, hogy pofán bsszanak...Remélem sose lesz rákos gyereked.....
Nem csak futás és kondizas létezik a világon. Én pl tornazok, jobban meg is mozgat, mintha az aszfalton tenném tönkre a térdizuletemet.
Ha fertőzött területen laksz akkor nem is a büntetés a gáz, hanem egyszerűen önző dolog ilyen másodlagos dolgok miatt megkockáztatni a megfertozodest. Ok, neked nem lesz bajod, de mi van azokkal akikkel akár futólag erintkezel? És miért terhelned feleslegesen a gyógyszertarak keszleteit ha elkapod a vírust?
Keress egy jó kardio edzéstervet youtubeon, mint mindenki más, aki szeretne mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!