Mikor lehet újra normálisan bevásárolni?
Én egy speciális tisztítószert használok több éve, mivel a többitől allergiás reakcióm van, azt elkapkodták a DM-ből, mert rá van írva, hogy bizonyos vírusok ellen jó...bezzeg máskor fulladoznak a mocsokba, b-sznak kezet mosni vécé után is (régebben egy plázában dolgoztam, a nyilvános vécében az emberek töredéke mosott kezet, de azok is csak kb. 2 másodperc vizes öblítés). Elnézést, hogy így kiborultam.
Meg mernék rá esküdni, hogy a felhalmozott cuccok jó része a kukában fog landolni!!!
" Minden üzlet ki van fosztva," Ez rémhírterjesztés, mindjárt érted megy a TEK, és visznek a böribe.
Lehet, hogy az a néhány üzlet, amibe te rendszeresen jársz, kedves Kérdező, nem tudja nyújtani azt a választékot, mint szokta, de ez nem azt jelenti, hogy "minden üzlet ki van fosztva kb mindenből" -idézet tőled.
Nyugtass meg, nem végeztél a felsőoktatásban (a differenciált gondolkodás hiánya miatt remélem, nem kaptál diplomát), sőt érettségit sem feltételezem, hogy sikerült szerezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!