Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a majdnem...

Ti mit csinálnátok a majdnem 6 milliárd forintnyi lottó nyereményel ha megnyernétek?

Figyelt kérdés

Ha megnyernétek ezt a (nekünk kisembereknek) rengeteg pénzt akkor mit vennétek.

Kiváncsi vagyok mennyire költenék értelmes/hasznos dolgokra az emberek.

2020. márc. 8. 21:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
No, pedig azt hittük, hogy aki jól válaszolt, annak biankó csekket küldtél :D ;)
2020. márc. 8. 22:11
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Van 3 gyerekem, szóval szétszedném egy kicsit és csak azzal kalkulálnék, ami nekem meg az "asszonynak" megmaradna. Vennék egy szép házat és egy szép, kényelmes Tesla Model S-t, első körben. A házat nem a világ végén venném, mert attól, hogy gazdag vagyok, még bevásárolni is kell, szóval közel egy bevásárlóközponthoz. Megcsináltatnám a szemem, mert utálom a szemüveget, de nincs más alternatíva az esetemben. Érdekel az evés, dolgoztam pár évet néhány étteremben és mivel külföldön élek, elképzelhető, hogy nyitnék valami magyar éttermet, amiben én nem dolgoznék, csak felügyelném. A profitból meg további éttermekkel bővíteném a "hálózatot". Vennék egy-két házat más országokban, ahol szeretnék több időt tölteni (Kanada, Svédország, esetleg egy tengerpartit is). Sokat utazgatnék a családdal, legfőképpen sokat vezetnék szép helyekre. Imádom a filmeket, szóval egy kisebb IMAX mozit is bepréselhetnék a villámba. Egy kicsivel több pénzt nyomnék be a tőzsdére, mert ott jobb befektetéseket lehet elérni, mint a bankokban. Talán van még valami, amiben fejleszthetném magam és érdekelne is (így 50 évesen), akkor arra is áldoznék egy kis időt. Azt egyelőre nem tudom elképzelni, hogy sokat adakoznék, de valamennyit biztosan feláldoznék erre a célra is.
2020. márc. 8. 22:12
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Vennék egy házat,egy autót. Egy részét befektetném,segítenék pár rokonom, azon kívül utaznék.Külföldre mennék mesterképzésre,később csinálnék egy állatmenhelyet (nem csak kutyák/ macskának,hanem mindenféle háziállatnak) amivel lekötném magam...
2020. márc. 8. 22:14
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Utaznék, szexelnék, kutyamenhelyeknek segítenék.
2020. márc. 8. 22:16
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Allatmenhelyeknek adományoznék, felretennek húgomnak hogy mehessen majd nagykoraba egyetemre, a többit megtartanam. Ja és vennék egy lakást. 25N
2020. márc. 8. 22:24
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Kifizetném a diákhitelt, a tesóim hitelét, a férjem hitelét, a sogoraim hitelét.

Vennék házat. Vennék egy csomó lakást és élhető albérlet árakon adnám ki, hogy a fiatalok tudjanak lakni valahol anélkül, hogy a teljes fizetésüket ráköltenék.

Vennék a férjemnek olyan autót és órát, amire vágyik.

Magánorvosokhoz mennék, hogy gyógyítsanak meg.

Ösztöndíj programokat csinálnék.

És végre lenne kutyafuttató a tóciban XD

2020. márc. 8. 22:45
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

"Vennék a férjemnek olyan autót és órát, amire vágyik."

<3 de aranyos vagy :) szerencsés pasi a férjed :)

2020. márc. 8. 22:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A nyeremény közös vagyon? Szerintem igen. Ha igen, akkor vennél még egy csomó mindent:)
2020. márc. 8. 23:48
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Csodálkoznék mivel sosem játszom. Akkor játszanék, ha túl sok illegális bevételem lenne. Vennék szelvényt 3 milliárd forint értékben, és nagy eséllyel visszanyernék belőle ennyit, plusz minusz néhány milla, majd a szerzett jövedelemnél beírnám, hogy 3 milliárdot nyertem a lottón, mert szerencsés voltam. A politikusok egy része ilyen nagyon szerencsés ember, mert többeknél ez áll a bevallásban. De sem csaló, sem játékfüggő, sem ennyire hiszékeny nem vagyok, ezért nem játszok. Úgyhogy nagyon meglepődnék ha egy "kisember" ennyi pénzt nyerne. Százmilliókat még csak-csak kiosztanak nekik, de ennyi pénz egyben, már 3 hétvégi orgia a tengeren. Nehogy már gyógyászatra vagy oktatásra akarja fordítani ezt a pénzt egy random átlagember!
2020. márc. 8. 23:49
 20/27 anonim ***** válasza:
60%

“Nekunk kisembereknek” na ezen felkacagtam. Tudod gazdagnak lenni egy gondolkodas mod.

Aki igy fogalmaz, soha a budos eletben nem lesz tehetos onerobol. Mert ez mind mind csak felfogas kerdese ;).

2020. márc. 9. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!