A férfiakat miért nem érdekli a nőkkel szembeni erőszak?
Csak női aktivisták vannak az ügyben. Egy két férfi max bólogat de hol vannak a nők érdekeiért kiálló férfi aktivisták?
Vagy a férfiakat tenyleg hidegen hagyja hogy nők szazezreit eroszakoljak meg világszerte?
7-es!
Van erre bármi bizonyíték? Nekem elég hihetetlen, hogy az akkor is már 80 éves Kirk Douglas rányomult volna Nathalie Portman-re. Ennyi évesen már nem szoktak különösebben fickósak lenni az emberek.
#7-es vagyok.
Bocsánatot kérek mindekitől, Natalie Wood-ra gondoltam, csak a nevet írtam el!
A nők egy része szinte minden jó pozícióban lévő férfire rányomul ha azt remélik, hogy az illető a karrierük egyengetésével és/vagy pénzzel előtudja segíteni őket az előrébb jutásban.
Van szereposztódívány a színházakban és vannak jól sikerült csapatépítő bulik a munkahelyeken is amikről mindenki tud. stb...stb...
Amikor meg kifeküdték az előrébb jutást és már meg van az áhított szerep, a pénz és/vagy a karrier,
akkor mennek 20 év után feljelenteni az illetőket, hogy őket tulajdonképpen megmolesztálták, miközben ők másztak rá a annak idején pasasokra.
(Szerintem itt a gyíkon sincsen olyan nő, aki ne ismerne hasonló munkahelyi sztorit valamelyik kolléganőjéről, aki hirtelen előléptették, fizetésemelést v. jutalmat kapott, avagy ő utazik külföldre a legtöbbet stb...)
Örülhettek. Nyugodtan ölhetitek, verhetitek a nőket.
Aztán mehettek hisztizni, hogy nincsen apák napja. Meg rinyálni, hogy jááj feminizmus van, el kell mosogatni.
25# istenem a szivem szakad meg ahogy olvasom a lány anyukáját hogy megviselte....a legszörnyűbb dolog a világon elveszíteni a saját gyereked
Felháborító hogy ez az ítélet
Ha nem vagyok bűnös nem ijedek meg es nem dobok be senkit a csatornaba
Hulyekbol all a birosag vagy mi bajuk van ezeknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!