A férfiakat miért nem érdekli a nőkkel szembeni erőszak?
Csak női aktivisták vannak az ügyben. Egy két férfi max bólogat de hol vannak a nők érdekeiért kiálló férfi aktivisták?
Vagy a férfiakat tenyleg hidegen hagyja hogy nők szazezreit eroszakoljak meg világszerte?
Ha nem tűnt volna fel, akkor felhívom a figyelmet, hogy itt nem az apák napjáról, és az adómentességről van szó, hanem magáról az erőszakról.
Erőszakot egyébként nemcsak férfi követhet el, hanem nő is. Azonban a macsó társadalom nemcsak a nőket, de saját gyermekeit is felfalja. Ugyanakkor elgondolkodtató az is, hogy egy férfi miért mer azonnal támadásba lendülni, ha igazságtalanság éri?
Mert egy nőnek legtöbbször csak az ökölbe szorított kéz és a tehetetlenség jut.
Itt hívom fel figyelmeteket Kirk Dougles-re (köztiszteletben élő és meghaló színművész), aki a 16 éves Natalie Portmann-t megerőszakolta. Natalie szorította a száját, mert előbbre szeretett volna jutni ama hollywood-i listán, és előbbre is jutott, ehhez azonban Dougles-nek semmi köze nem volt!
És igen, a férfiakat marhára nem érdekli, hogy hány nőt erőszakolnak meg, de ha őket éri szexuális "zaklatás" akkor máris a plafonon vannak.
Engem kétszer támadtak meg eddig, mindkét esetben kabát volt rajtam.
Egyszer próbáltam erről beszélni, de persze a 74%oshoz hasonló beteg r-hadék csak azt mantrázta, hogy biztosan félreértettem. Igen, azt hogy megpróbált berángatni az illető a kapualjba, az félreérthető.
Két barátnőmet megerőszakolták. Unokatestvéremet a saját apja molesztálta. Osztálytársnőmet a saját bátyja. Nem c...k voltak.
De hát persze ilyen senkivel sem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!