Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akiket bántalmaztak/bántalmazn...

Akiket bántalmaztak/bántalmaznak azok miért hallgatnak és nem merik elmondani a hatóságnak? Miért nem tesznek feljelentést?

Figyelt kérdés

2020. febr. 12. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Van aki attól fél hogy ha elmondja akkor mégjobban megverik, van aki azt gondolja hogy úgyse hinnének neki, van aki szégyenli hogy vele ez megtörténhetett, és van aki egyszerűen buta hogy tegyen bármit is saját magáért.
2020. febr. 12. 16:26
 2/16 anonim válasza:
39%

Kikérem magamnak a hasonló helyzetben lévőkkel együtt! Én is egyszer elmondtam,és nem nekem hittek. Jól beszoptam. Szóval nem véletlenül vagyunk kussba.

Nem kéne mások felett olyan könnyen ítélkezni!

2020. febr. 12. 16:31
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
2-es, ki íélkezett, mit kérsz ki magadnak?
2020. febr. 12. 16:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
#3: azt hiszem, hogy pont arról a hozzáállásról beszélt a #2-es válaszoló, amit te most tanúsítottál.
2020. febr. 12. 16:37
 5/16 anonim válasza:
100%
A másodlagos viktimizáció miatt.
2020. febr. 12. 16:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

4, téged sem értelek.

Én vagyok az 1-es. Engem is bántalmaztak, de ez nem tartozik ide mert itt nem az a kérdés hogy kit bántalmaztak és kit nem. Én csak felsoroltam a lehetséges okokat, amik között benne volt az én okom is.

A 2-es viszont elég agresszív és nem értem hogy mit kér ki magának. Nem én voltam a bántalmazója, mint ahogy ő sem az én bántalmazóm. Miért kell ilyen hangnemben írni egymásnak?

2020. febr. 12. 16:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hozzád sem szólt #2-es. A kérdező állítását kérte ki magának, hogy nem szólnak senkinek.
2020. febr. 12. 16:42
 8/16 anonim válasza:
50%

"van aki egyszerűen buta hogy tegyen bármit is saját magáért."

Ha ezt még neked magyarázni kell, akkor veled bajok vannak!

2020. febr. 12. 16:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

7, de mégis azt írta hogy ő sem szólt senkinek.

8, nem tagsdhatjuk le hogy van egy olyan réteg aki ezért nem lép. Ez is benne van a pakliban.

Akinek pedig nem inge, nem veszi magára. Ha ő nem érzi magát butának és rá valamelyik másik ok igaz, akkor nincs semmi oka ilyen stílusban írnia 🤷‍♀️

2020. febr. 12. 16:45
 10/16 anonim válasza:
88%

Mert sehol nem foglakoznak komolyan szerencsétlen nőkkel... Ha meg elmodják valakinek akkor még őket vegzálják hogy mivel váltotta ki ezt a viselkedést a férfiból.

Legrosszabb esetben ha a nőnek nem lett komolyabb baja, még ha lesz is belőle valami, a faszikám kap egy közmunkát vagy pénzbüntetést. Ez nem visszatartó erejű. Inkább még jobban el lesz pics**va az asszony otthon, aztán ezután már szólni sem mer senkinek...

Rohadt könnyű megoldást kreálni valamire amihez hírből sincs köze valakinek.

2020. febr. 12. 16:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!