Ti kimennétek Bécsbe most hogy Korona vírus van?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta tervezgetem hogy elmegyek idén valahova egyedül. Eredetileg Olaszország lett volna a cél de azt most azért mégsem, ezért Bécsre gondoltam. Már a szabadságomat is kikértem. Egy napos flixbuszos utazásról lenne szó. Szerintetek?
23/L
2020. febr. 29. 09:57
11/22 anonim válasza:
Jajj mi lesz most koronavirus mindenhol!!!4444!!!
Ha meg kell halni, úgysem tudod kijátszani, így meg csak az élményektől fosztod meg magad a hülye agymosottságod miatt.
12/22 A kérdező kommentje:
Milyen agymosottságról beszélsz Te? Ez egy egyszerű kérdés és írtam,hogy Pesten is ugyanolyan veszélyben vagyok. Másrészt az sem normális ha az ember elbagatellizálja a vírust. Nem vagyunk virológusok,hogy tudjuk milyen következményei lesznek ennek. Nem normális hogy az emberek felvásárolják a boltokat mint az őrültek de az sem normális ha valaki csak legyint és röhög a helyzeten.
2020. febr. 29. 10:40
13/22 anonim válasza:
Szerinted túl van hype-olva, de azért csak NEKED is ki kell rakni egy ilyen fárasztó vészmadár-kérdést, ugye. 😨
14/22 A kérdező kommentje:
Milyen vészmadár kérdés? Atyaisten. Úgy látom 2 véglet van. Vagy az aki elmebeteg módra felvásárol hat üzletet vagy aki idióta és röhög rajtuk. Nincs olyan aki ép ésszel gondolkodna...
2020. febr. 29. 10:44
15/22 anonim válasza:
Igen, mi nem gondolkozunk ép ésszel. 2% a halálozási arány, az is többségben időseknél vagy legyengült immunrendszerű embereknél még az influenzába több ezren halnak bele évente még sincs pánik. Ne legyél már ennyire bolond, inkább nézz utána mielőtt mindenki hülye csak te vagy helikopter stílust tolsz :D
16/22 A kérdező kommentje:
Jolvan látom itt mindenki doktor. Gratulálok a diplomátokhoz. Én nem mondtam hogy veszélyes de azt sem hogy egy semmiség. Teljesen elmebeteg lett emiatt mindenki...kész vicc
2020. febr. 29. 11:09
17/22 anonim válasza:
Nem kell ahhoz doktornak lenni, hogy ne csak elvakultan az egyik oldalt lássuk. Ezek tények, amiket nem egy olyan hétköznapi ember, mint te vagy én közölt, 23 évesen azért több értelem is szorulhatott volna beléd. Észérveket sem tudsz hozni csak lepontozol, mert képtelen vagy helyén kezelni, ha valakinek más a véleménye és nem pánikol, mintha világvége lenne. Rengeteg más betegségbe is belehalhatsz bármikor, bárhol. Azoktól is tessék elvakultan rettegni és 0 szociális életet élni, mert jujj mi lesz.
18/22 A kérdező kommentje:
Ertelmezz mar mondatot konyorgom!!! Ki mondta hogy veszelyes? Ki mondta hogy nem az? En nem fogom azert elbagatellizalni a dolgot mert most divat kirohogni a helyzetet, de nem fogom azt sem mondani,hogy veszelyes mert mar tul van tolva az egesz dolog. Egyszeruen itt van egy virus amirol jelen pillanatban fogalmunk nincs. Sem nektek sem nekem sem azoknak akik tenylegesen ertenek hozza. A bulvar panikot kelt, a hulyek rohognek de senki nem tudja valojaban mi a helyzet. Mindenki a tobbi embertol atvett eppen szimpatikus hulyesegeket szajkozza.
2020. febr. 29. 11:19
19/22 A kérdező kommentje:
Amugy nem en pontozom le.
2020. febr. 29. 11:19
20/22 anonim válasza:
Bécsbe simán. Olaszországba már nem. Február elején, még a nagy koronavírus-robbanás előtt voltam Olaszországban. Akkor még lazaság volt, annyiról szóltak a hírek, hogy érdemes gyakrabban kezet mosni, stb. A reptéren érkezéskor mértek lázat és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!