Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nulláról elinduln...

Hogyan lehet nulláról elindulni az életben?

Figyelt kérdés
Mindenféle szülői (érzelmi és anyagi) támogatás, befolyásos vagy legalább jómódú emberi kapcsolatok, jópofizásra, haszonlesésre való képesség nélkül?

2020. febr. 27. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
A siker is relatív. Az is siker, ha valaki talál egy munkát, ami illik a személyiségéhez. Milliomos nem lehet mindenkiből, ez evidens.
2020. febr. 27. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Azt én se mondtam, hogy "jönnek a sikerek" viszont az a mentalitás, hogy "áááá, erre születni köll, meg se próbájjad' úgyse sikerülne" garantáltan 100% hogy nem vezet eredményre, mert csak az érhet el valamit, aki tesz.
2020. febr. 27. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Végy példát rólam, kérdező. Én a nulláról indultam 60+ éve, és most is ott vagyok. :-)) Voltam fenn és voltam lenn. Tulajdonképpen egyik sem érdekelt igazán, és a párom szerelme sem bicsaklott meg, akárhogy álltunk is anyagilag. A csemetéim rendben felnőttek, egzisztenciálisan, párkapcsolatilag rendben vannak. Nekem van egy házam, autóm, többre nem is vágyom.
2020. febr. 28. 16:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó, ez nagyszerű dolog, és nem is vitatom az elért eredményeidet, de más világ volt hatvan éve, mint most.
2020. márc. 2. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban más világ van, de mi magunk tettük ilyenné. Akkor pedig viseljük a következményeit.
2020. márc. 3. 08:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem a mai fiatalok tették ilyenné, akik leginkább viselik ennek következményeit.
2020. márc. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!