Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most fogok először repülni,...

Most fogok először repülni, miket kell tudnom?

Figyelt kérdés
Igazából már sok mindennek utánanéztem, de sok mindenről nem találtam infót. A repjegyet a neten rendeltem, és állítólag majd a telefonommal tudok becsekkolni. Na de hogy is működik ez? Plusz lesz egy átszállásom is. Igazából szeretném tudni, hogy működik az egész folyamat a reptérre érkezéstől a felszállásig. És mi vár rám a repülőn? Érdemes tudnom valamit, hogy ha úgy van, ne pánikoljak be?

2020. febr. 26. 21:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ide értem, bár nem szerettem meg. Bedugult a jobb fülem, utána elkezdett nagyon fájni, majd elkezdett sugározni a fejem és a fogam irányába. Rá egy hétre is recsegett. Plusz, a leszállást szélviharban gajtották végre, fél óráig rázkódott a gép jobbra balra fel le. Mikor kiszálltunk olyan szél volt, hogy a párom fogott, hogy ne essek el és zuhogott az eső.
2020. márc. 10. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!