Wizz airral fogok életemben először repülni. A fedélzeti poggyászom 149*119*171 lehet de csak fele ekkor bőröndot találtam eddig. Szerintetek van ekkora bőrönd valahol?
Ez egy 300 literes nagy láda mérete, a bőröndök általában max. 120 literesek, ugyanis ahogy írták, a legnagyobb csomag 32 kg lehet, ahhoz kb. ekkora bőrönd kell.
A kézipoggyász 20*30*40 cm lehet max (kb. egy közepes hátizsák). Valamit elnéztél, lehet, hogy hüvelykben vannak a méretek, vagy ilyesmi.
Feladott poggyász mérete ekkora bocs azt elírtam.
de itt a wizz air honlapja és ezek a számok szerepelnek itt
6 DB FELADOTT POGGYÁSZ
149 × 119 × 171 CM
elírás lenne?
Ekkora lehet ezek szerint, de max. 32 kg. Valószínűleg a sportszerek, hangszerek miatt van ez a méret. Hidd el, ha egy 120 literes bőröndöt telepakolsz ruhákkal, cipőkkel, meglesz a 32 kg. Egyáltalán, hova és mennyi időre akarsz utazni, hogy ennyi mindent vinnél magaddal?
A feladott poggyászt külön meg kell venni darabonként és a súlyhatárt is meg kell adni. Vettél a jegyedhez feladott poggyászt?
Igen vettem egy feladott poggyászt, hát a ruhák mellé egy pokrócot és egy hálózsákot kellene még betennem. Dolgozni megyek Angliába.
eddig ezen a "táskán" gondolkozom mivel nagyobbat nem találtam. Név: Gurulós utazótáska bővíthető Méret: 100 x 50 x 25 cm
125 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!