Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok meg, ha újra...

Mit csinálnátok meg, ha újra 18 évesek lennétek?

Figyelt kérdés
Mit bántatok meg, hogy nem tettetek meg még 18 éves korotok körül? Miért? Milyen hatással lett ez a további életetekre?
2020. febr. 21. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Edzenék, mert nagyon sovány voltam, elveszteném a szüzességemet és kimennék dolgozni külföldre pénzt gyűjteni egy haszontalan egyetemi szak elvégzése helyett.
2020. febr. 21. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Format c:/s-t végeznék akkor az agyamban.
2020. febr. 21. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Öngyilkos lennék.
2020. febr. 21. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Egy nagy bulit biztosan szerveztem volna na és persze be is csajoztam volna,sajnos egyedül lettem volna csak a buliba szerintem.

Azért mert egy beszari p.cs voltam.

Kicsit megbántam de a múltat már úgy sem tudom megváltoztatni.

2020. febr. 22. 00:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Sokkal többet tanulnék, olvasnék és màr akkor (felteve ha nem felejtenem el az elozmenyeket) belekezdenek abba amit most csinalok! ;)
2020. febr. 22. 06:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoknék rá a cigire meg egyéb káros dolgokra.Jobban vigyàznék a testi és a mentális egészségemre.
2020. febr. 22. 10:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hu, még nem vagyok sokkal idősebb, de már most is van pár ötletem :) Az biztos, hogy sokkal jobban odafigyelnék magamra, tulajdonképpen minden téren pl. evés, ivás, mozgás, alvás stb., mert akkor sokkal könnyebben ki tudtam volna alakítani egy ilyen rendszert az életemben és most is érzem a hátrányát, hogy nekem ez nagyon nehéz és nem ehhez vagyok hozzászokva. Visszagondolva azt is látom, hogy sokkal tudatosabbnak, sokkal bátrabbnak és magabiztosabbnak kellett volna lennem, mert elég sok lehetőséget elszalasztottam emiatt (pl. külföldi tanulmányok).
2020. febr. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!