Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a fene bajotok van a...

Mi a fene bajotok van a tetoválásokkal emberek? :D

Figyelt kérdés

2020. febr. 21. 11:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, te sem vagy túl okos, ugyanis nem feladatunk a kérdezővel megegyező vélemény írása. Hány éves vagy te? 16 mert ez kb. az a szint.
2020. febr. 22. 08:58
 22/35 anonim ***** válasza:
90%

"Engem megerősített a kérdező abban, hogy a tetováltak egy jelentős része, primitív bunkó."

Főleg, hogy nincs is tetkója, lol.

2020. febr. 22. 09:51
 23/35 anonim ***** válasza:
25%
De lesz neki, nem olvastad? Lélekben már tétovált. :-D
2020. febr. 22. 09:52
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

"Lélekben tetovált" :D :D

Figyelj, én nem tervezek tetováltatni magamra a jövőben, viszont nagyon örülnék, ha sikerülne PhD fokozatot szereznem. Lélekben már doktor vagyok? Ha ostobának találsz, abból az következik, hogy ostobák a doktorok, hiszen közéjük tartozom lélekben, ezáltal reprezentálom őket?

2020. febr. 22. 09:58
 25/35 A kérdező kommentje:

"Kérdező, te sem vagy túl okos, ugyanis nem feladatunk a kérdezővel megegyező vélemény írása"

Kértem? Nem :)

2020. febr. 22. 10:58
 26/35 anonim ***** válasza:
4%
Egy PhD-t összehozni elég nagy munka, tetováltatni meg minden hülye tud. Attól pedig, hogy valaki doktor még lehet hülye, mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok, igaz, hogy nem PhD csak olyan embergyógyítós.
2020. febr. 22. 11:02
 27/35 anonim ***** válasza:
5%
Egyébként belegondolva mondhatjuk akár, hogy lélekben már doktor vagy, ha elkezdted a kérdést. A kérdező is személyes sértésnek érzi, azt hogy nem díjazzuk a tetoválást, és lélekben én is szakorvosnak érzem magam pedig még van két hónapom szakvizsgáig.
2020. febr. 22. 11:05
 28/35 anonim ***** válasza:
53%
Hopsz, kérdés helyett képzés kezdés akart lenni.
2020. febr. 22. 11:06
 29/35 anonim ***** válasza:
61%

"A kérdést egyértelműen úgy írtam ki, hogy tudassam, nekem semmi bajom a tetoválásokkal. Aki ezt nem vette észre, nem túl okos :)"

Szóval ha én kiírnék egy kérdést, hogy milyen jó miuri lenne kutyákat fákhoz kötni és agyonverni őket, akkor én utana jogosan háborodhatnék fel ha valaki leírja, hogy ilyet csak beteg emberek tesznek?

(Mielótt barki rosszra gondolna, nem tervezek ilyesmit, csak egy erőteljes példával akartam illusztrálni, hogy milyen abszurd ahogy a kérdező gondolkozik)

2020. febr. 22. 12:09
 30/35 A kérdező kommentje:
Tévedsz. Nem jó a példád.
2020. febr. 22. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!