"Engem megerősített a kérdező abban, hogy a tetováltak egy jelentős része, primitív bunkó."
Főleg, hogy nincs is tetkója, lol.
"Lélekben tetovált" :D :D
Figyelj, én nem tervezek tetováltatni magamra a jövőben, viszont nagyon örülnék, ha sikerülne PhD fokozatot szereznem. Lélekben már doktor vagyok? Ha ostobának találsz, abból az következik, hogy ostobák a doktorok, hiszen közéjük tartozom lélekben, ezáltal reprezentálom őket?
"Kérdező, te sem vagy túl okos, ugyanis nem feladatunk a kérdezővel megegyező vélemény írása"
Kértem? Nem :)
"A kérdést egyértelműen úgy írtam ki, hogy tudassam, nekem semmi bajom a tetoválásokkal. Aki ezt nem vette észre, nem túl okos :)"
Szóval ha én kiírnék egy kérdést, hogy milyen jó miuri lenne kutyákat fákhoz kötni és agyonverni őket, akkor én utana jogosan háborodhatnék fel ha valaki leírja, hogy ilyet csak beteg emberek tesznek?
(Mielótt barki rosszra gondolna, nem tervezek ilyesmit, csak egy erőteljes példával akartam illusztrálni, hogy milyen abszurd ahogy a kérdező gondolkozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!