Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a fene bajotok van a...

Mi a fene bajotok van a tetoválásokkal emberek? :D

Figyelt kérdés

2020. febr. 21. 11:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem semmi bajom
2020. febr. 21. 13:48
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Nekem sincs vele bajom, már olyan sok embernek van, hogy nem éri el az ingerküszöbömet.
2020. febr. 21. 14:07
 13/35 anonim ***** válasza:
35%
Az a bajom a tetkóval, hogy nem vagyok rajzlap. Plusz nem akarom mindenki arcába tolni a művészetet meg az életbölcsességeket. (Erre különben is ott a facebook.)
2020. febr. 21. 14:19
 14/35 A kérdező kommentje:
Annyira szánalmas amikor valaki elítél másokat csak azért mert van rajta tetoválás. Nekem nincs de majd szeretnék, és kicsit zavar hogy majd akkor én is egy igénytelen aggresszív proli leszek :D az nem számít hogy amúgy igényes, normális fiatal nő vagyok, aki egy legyet se bántana, akkor is az leszek az ilyen okosok szemében mint ti :) de lehet nem is kéne ezzel foglalkoznom :)
2020. febr. 21. 18:59
 15/35 anonim ***** válasza:
37%

Kiscsillag, te kértél véleményt, akkor most miért vagy felháborodva?

Mikor tanuljátok már meg, hogy ha kikéritek mások véleményét, akkor ne kezdjétek el becsmérelni azt, aki nem nektek tetsző választ írt? Ha azt akarod, hogy csak helyeslő válaszok érkezzenek, akkor állj be a tükör elé és bólogass magadnak.

2020. febr. 21. 19:52
 16/35 A kérdező kommentje:
Pont ezeket a válaszokat vártam :) kiscsillag
2020. febr. 21. 20:26
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
akkor meg értelmetlen a kérdés, és csak kötekedni akarsz. Ennyit arról, hogy mennyire vagy normális lány, és a stílus alapján valóban elfér rajtad a tetoválás.
2020. febr. 21. 20:42
 18/35 anonim ***** válasza:
28%
Szóval kiírtál egy kérdést csak azért, hogy utána elmondhasd nekünk, hogy mekkora idióták vagyunk, hogy nem tetszik a tetoválás? Sok észre vall ez is...
2020. febr. 21. 21:10
 19/35 anonim ***** válasza:
29%
Engem megerősített a kérdező abban, hogy a tetováltak egy jelentős része, primitív bunkó. :-D
2020. febr. 21. 22:20
 20/35 A kérdező kommentje:
A kérdést egyértelműen úgy írtam ki, hogy tudassam, nekem semmi bajom a tetoválásokkal. Aki ezt nem vette észre, nem túl okos :)
2020. febr. 22. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!