1/35 anonim válasza:
Bajom nincs vele, de nem kell. Hülyeség... megöregszel és csúnya lesz. Meg kitudja mit kaphatsz el.
2/35 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miben befolyásolja az ő életüket az, hogy vadidegen emberen van tetoválás.
3/35 anonim válasza:
De egyébként erre a kérdésre ne várj érdemi választ, pláne tőlük. Ilyenre nem is lehet egzakt módon válaszolni, mert mindenki a saját phaszságát szajkózza.
4/35 anonim válasza:
Ez a szokásos "nem vesznek fel bankba" meg "rám se néznek a nők, mert tetkóm van" kérdések folytatása?
5/35 anonim válasza:
Az, hogy általában kihaénnem bunkók, bűnözők, prolik viselik. Persze van kivétel és vannak igényes tetoválások, de ez ritka.
Nőkön meg különösen utálom, mert sokkal szexibb egy hófehér bőrfelület, ugyanis a tetoválás meztelenül öltöztet.
6/35 anonim válasza:
A tetoválásokkal semmi. A viselőik bunkó, arrogáns, alpári viselkedésével ugyanannyi, mintha nem tetovált emberről lenne szó, viszont előbbiek között ez gyakoribb.
7/35 anonim válasza:
Bajom nincs vele, csak szerintem ronda.
8/35 anonim válasza:
Csak annyi, hogy egy mocskos divatmánia lett, hogy minden hülyegyerek televarrassa magát, mert az menő.
9/35 anonim válasza:
Értelmetlen , bizonyos letűnt kultúrákból átvett megjelölesek lett napjaink tömeges giccs kultusza . Annyira átlagos jelenség hogy nevetseges figurák pl Rákóczi F is varrat . He he vannak erős szélsőségek mikor maffia hím teljes tetkók maori férfi motívumokat nőkön látok , pénztárostól állatorvosig .....
10/35 anonim válasza:
Ronda, és szerintem szellemileg igényes emberek nem csináltatnak tetoválást, főleg nagy méretűt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!