Hogyan oldjátok meg a sportolást, amikor nincs időtök?
#1 vagyok.
Pl. este megyek vagy kora reggel
Érkeznek itt is azok, akik itt akarják levezetni a frusztrációjukat.
Hétfőtől-péntekig heti 40 óra munka.
Mellette heti 3 nap estin egyetem.
A munkahelyen is sok az új infó és ezektől olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok magamról.
Heti szinten 10-20 órát kellene szánnom arra, hogy megírjam a beadabdókat, készüljek a kis zh-kra és legalább az anyag egy részén átrágjam magam, mert baromi nehéz.
Ezen kívül el kell látnom a háztartást, ebben nincs segítségem, van rokonom, vannak barátaim.
Ti rihabós élethelyzetbe HOGYAN illesztitek be a testmozgást?
Van praktikátok?
További leszólók kímélhetnek.
Borzalmasan rossz a lelkiállapotom, de az övék valószínűleg még rosszabb, ha arra van igényük, hogy itt rúgjanak bele másokba.
Pl most fogok tornázni, azért van rá időm, mert nem mentem órára.
De ha most tornázom, felélénkülök és nem fogok időben aludni. Ja meg későn vacsorázom, ez tökéletesen jót tesz a refluxnak.
Fogok tornázni, nem azért, csak nehéz.
Kelj 1 oraval hamarabb.
Amugy is reggel kellene edzeni csak senki nem tartja be.
#3 vagyok.
2 műszakban dolgozom. Délelőtt és éjszaka. Emellett nyilván vannak egyebek. Háztartás, főzés, munka, suli, stb...
Éjszakás után, reggel 6-kor végzek. Első utam az edzőterembe vezet. Ha délelőttös vagyok, vagy napközben vagy pedig este 21 órakor megyek edzeni. Találhatnék kifogásokat, hogy így meg úgy, de nem teszem. Pedig tudnék kismilliót. Elég fárasztó éjszakázás után, vagy pl délelőtt munka, munka után suli, aztán vásárlás, takarítás, stb. Este 21 órakor meg még edzeni menjek. Szerinted sok kedvem, energiám van? Pont nem. 1 óra - 1 ó 15 p alatt le lehet nyomni egy elég pörgős edzést. Ezt az 1 órat elő lehet kaparni a 24-ből. Aztán leszavazhattok, minden más kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!