A nők felelősek a klímaváltozásért? Ez most komoly?
Nem rég olvastam a férfihang kommentfalán egy olyan kommentet, hogy a klímaváltozásért a nők felelnek, mert baromi sokat fogyasztanak és sokat szemetelnek. Azt is írta, hogy visszakéne állítani azt a rendet, amikor a férfi volt az úr és nem szabad a nőknek szabadságot adni, mert szerinte butábbak, akaratosabbak, felelőtlenebbek, mint a férfiak.
Férfihangot csak poénbol olvasom néha, nem veszem komolyan az írásait, nagyon sok hülyeséget olvastam tőlük, de azon a kommenten ledöbbentem.
És hogyhogy pont a férfihangba akadtál?
Abból 1 ilyen van, ellenben annak a női megfelelőiből vagy millió.
gumiszoba, tehetsz ellene, wmn, nőkért egyesület, nők lázadása, papp réka kinga, feminfo, feminizmus, péterfy novák éva, stbstbstb......
Ezeken tudsz igazán fszságokat olvasni.
Amúgy ja, utolsó is jól rámutat a téma egyik oldalágára.
Kb minden férfiakat tömörítő panaszkodós oldalra jut másik 10 női panaszkodásból és mártírkodásból álló oldal, ahol 20 percenként kiderül hogy az összes gonoszság a férfi nembvől származik, amit csak jól irányzott tarkólövésekkel lehet gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!