Szerintetek egy orvos elvehet pedagógust, vagy inkább lenézik őket? Itt az orvos a férfi, pedagógus a nő.
Mindkettőt anya szülte? Igen.
Mindkettő ember? Igen.
Mindkettő ezen a földön fog nyugodni? Igen.
A fentiek következtében nem értem a kérdést. Más a foglalkozásuk, és?
Semmi sem tiltja, hogy egy orvos elvegyen egy pedagógust. Ki mondta neked azt a baromságot, hogy a férfi orvosok lenézik a tanárnőket.
Több orvosnak kórházi ápolónő vagy aszisztensnő a felesége. Mégsem nézi le a feleségét egyik se.
...és akkor ebből az egy negatív élményből egyből KSH-t meghazuttoló sztatisztikát állítottál össze.
Te tényleg nem vagy orvos...
Szerintem nem az a gond, hogy "nem vagy orvos", hanem az általános értelmi képességed!
A kérdésed is, meg a bövebb válaszod is annyira ostoba, hogy tökéletesen érthetö, ha nem akar bárki is elvenni!
Én asztalos vagyok, feleségem bőrgyógyász, soha nem tapasztaltam a kollégáitól semmi negatívat... Illetve a nő kollégáitól szamomra negatív, hogy gyakorlatilag sokszor levetkőztetnek a szemükkel :D
De ez egy másik történet...
"Nagyon szépen köszönöm, hogy véleményt formálsz rólam 3 mondatból."
Kérdező, Te egy mondatból az összes férfi orvosról mondtál véleményt. Ne haragudj, de nem tudok neked igazat adni. Attól, hogy egy hülye van még nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!