Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megengednétek egy pizzafutárna...

Megengednétek egy pizzafutárnak, hogy használja a mosdótokat?

Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem mindenhol van benzinkút vagy bármi nyilvános hely. Pl ahol lakom, a postásoknak egész nap ki kell bírni, hacsak nem engedik be őket valahova, mert ez egy nagy tömb családi házas övezet, amit be kell járniuk, és itt nincs semmi.

Tök természetes, hogy több olyan 'ismerősük' van, ahova egyszer-egyszer bemehetnek, illetve nyáron mindig adunk nekik vizet is. Épp elég rossz nekik hóban, fagyban, esőben és kánikulában is biciklivel róni a kilométereket, pelenkát hadd ne kelljen már hordaniuk.

2020. febr. 5. 01:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés nélkül.
2020. febr. 5. 02:01
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nehezen elképzelhető a szitu, mert amióta kaját rendelünk, soha az életbe nem fordult ilyen elő, a futár jött, átvettem a kaját, odaadtam a borravalót, zúgott tovább azonnal. Nemhogy még a postás bácsi ilyet kért volna, annak max. csak 1x lógott a szájából a legolcsóbb és legerősebb cigi, amivel telefüstölte a lépcsőházat.
2020. febr. 5. 02:25
 14/20 anonim ***** válasza:
En igen,de vhogy nem akarnak bejonni a lakasba az emberek... lehet,h az orasi orzovedo kutyam miatt 😂 Pedig olyan kis edes ❤️
2020. febr. 5. 05:35
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Én megengedném. Vagyok elég nagydarab pasi, hogy ne féljek senkiktől sem.
2020. febr. 5. 06:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Mennyit tudtok rugózni egy pisilésen jézusom :D

Persze h megengedném!

2020. febr. 5. 10:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megengedném. Régebben általános suliban minden évben volt papírgyűjtés, egyik ilyen alkalommal nagyon kellett pisilnem és én is kénytelen voltam bekérezkedni, megengedték és nagyon hálás voltam érte.
2020. febr. 5. 17:29
 18/20 Rodi91 ***** válasza:

Évek óta rendelek viszonylag sűrűn,de csak 1x fordult elő ilyen.Beengedtem.

Viszont szerintem ez attól is függ,hogy mennyire "szimpatikus", ha bizalmatlan lenne a külseje,vagy tartanék valamiért így elsőre tőle akkor nemet mondanék.

2020. febr. 5. 19:07
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

ha fiatal, ápolt, szimpatikus, akár le is c...opom!

50-es meleg ff.

2020. ápr. 13. 18:46
 20/20 anonim válasza:
közben meg kirabolna valamit míg nem veszitek észre..
2021. márc. 13. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!