Hogyan lehet elkerülni az idegösszeomlást?
Életet cserélsz...
Az adott életkörülményeiden kell változtatni, de tudom, hogy ez egy olyan tanács, ami gyakorlatban nem ilyen egyszerű, sőt sok esetben kivitelezhetettlen.
Az idegösszeroppanás egy random esemény, csak épp a kiváltó ok ami folyamatos. Tehát gyakorlatilag nem kivédhető. A legegyszerűbb az, ha túl esel rajta. Az őrület meg teljesen más kategória, ha nem bírsz meglenni a testedben, akkor irány a szanóba.
Nekem nem volt őrület érzésem amikor megtörtént, átlagos nap volt, amikor közbejött egy esemény, ami fel tette a pontot az i-re. És nagyon szép 3 napom volt, tényleg nem érdekelt semmi és nem hatott meg senki. Onnantól kezdve újraindult a számláló.
Azt nehezen, ha az ember olyan helyzetbe kerül.
Nyugodj meg: pár évvel ezelőtti írásbeli akármiért most feljelenteni nem lehet, főleg akkor nem ha magánlevélről van szó. Körbe fogják röhögni a rendőrségen is, tovább meg úgysem jut.
A valódi idegösszeomlás nagyon súlyos, hidd el, az nem ilyen piti dolgok miatt alakul ki. Ne akard tudni, hogy milyen. Röviden szólva: iszonyat. Nekem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!