Nagyon szeretek élni, bármikor könnyedén elfoglalom magamat szemlélődéssel vagy kreatív tevékenységekkel, sosem unatkozom, de az emberi kapcsolatok kikészítenek. Hol lehetne nyugalomban élni?
Figyelt kérdés
Milyen szakma vagy megélhetési forrás létezik a hozzám hasonló embereknek? Régen ugye voltak remeték, de az szerintem nem biztosít hosszú egészséges életet. Kolostorok kizártak, ott is a közösség dominál.2020. jan. 27. 12:23
1/2 anonim válasza:
Először nekem a festészet jutott eszembe, de ez keveset fizető szakma, v inkább művészet. Íróként is el tudnálak képzelni. Én is ilyen vagyokok.
2/2 anonim válasza:
Én jómagam is a remeteségre gondoltam részemről, mert kikészít a társadalom. Ha megnézed a régen élt remetéket, 80-90 évig éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!