Ti eltudnátok képzelni, hogy bármilyen származású emberrel összejöjjetek vagy ragaszkodtok a magyar nemzetiséghez, esetleg a fehér bőrszínhez?
Szinte mindegy de a fekete meg a sötét bőrű nem jön be és igazából az ázsiaiak se.
Azt hiszem maradok a fehérnél :-D
Magyar es kelet-europai nagy valoszinuseggel kizarva.
Nem elek Magyarorszagon, a kinti magyarok tobbsege meg, no komment,
a szlav nepek meg tul hangosak es 14 ev utan mar a hatamon is felall a szor, ha valami orosz/litvan/lengyel/roman stb tarsalgast hallok.
Afrikai feketek 100% kizarva, foleg Nigeriabol.
Arabok kizarva, az arab ferfiak bejonnek kulsore, de az, hogy a vallasuk ennyire befolyasolja a mindennapjaikat...nem illenenk ossze egyaltalan.
Del-Amerika valoszinu osszejonnek veluk.
Azsia- teljesen egyentol fugg.
Nyelv nem lenne akadaly, mert gyorsan es konnyen tanulok.
Bármilyen származásút nem, de egyáltalán nem csak magyarok jöhetnek szóba, sőt. A fehér bőrszínt nem is szeretem (szó szerint értem a fehéret, nem a száramzásra gondolok, legalább kicsit legyen lebarnulva).
Úgy értem, hogy bármelyik kontinensről szóbajöhetnek emberek, de nem mindegyik országból. Pl szíriaival vagy afgánnal nem jönnék össze, de nem azért, mert arabok. Meg indiaival sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!