A sors miért azokat segíti akik megkeserítették mások életét az iskolában?
Régen az iskolatársaim kiközösítettek, kicsúfoltak, pletykákat terjesztettek rólam amiknek semmi alapja nem volt. Voltak "barátnőim" is akik elhitették, hogy tetszek egy fiúnak, pedig nem is volt igaz, én meg kiröhögtettem magam mindenki előtt, amikor a fiú azt mondta, hogy ez nem igaz.
Volt egy fiú osztálytársam aki csak úgy hason rúgott, mégis van egy szép barátnője, feleségül vette, meg már egy kisbabája tőle, úgy hogy ő jóképű.
Egy lány osztálytársam pedig azóta állítólag egy gazdag férfi mellett megtalálta a boldogságot, feleségül vette, és gyerekük is lett. Folytathatnám tovább is a sort, mert szinte mindenkinek aki nekem ártott jobb élete lett később is, mint nekem. Engem most is átverni tudnak a férfiak, míg őket megbecsüli a társuk.
Akármit teszek vagy csinálok, mindig ugyanaz a rossz lesz a vége, kiderül hogy én nem vagyok szerethető.
43%, mi a problémád velem pontosan?
Hogy a fenébe ne lenne MOST jobb életem nekem, aki akkor nyomi stréber volt (ami miatt egyrészt vertek, másrészt viszont jó eredményekkel végeztem az iskoláimat, diplomát szereztem), mint azoknak, akik már akkor azzal voltak elfoglalva, hogy menők legyenek, suliba verekedni jártak, többször buktak, és abban se vagyok biztos, hogy az érettségi sikerült nekik..?? :D
Kedves kérdező!
Mindenki, aki valamit okozott, legyen az jó vagy rossz, vissza kapja az élettől!
Elmesélek egy saját tapasztalatot:
Általános iskolában volt 2 barátnőm, nevezzük őket A és B-nek.
A és B csúnyán összevesztek. Hozzám A állt közelebb.
Ezért én is elitéltem B-t. B-vel senki nem barátkozott...
Egyetemen én is átéltem hasonló szituációt, engem is kiközösítettek egy ideig. Ekkor leszűrtem a tanulságot. Nagyon megbántam, hogy akkor nem álltam ki B mellett, pedig megérdemelte volna!
A sors egyszer visszavág... Ne legyél irrígy, inkább a saját boldogságodra törekedj! Nem ismerlek, de biztosan szerethető vagy! Tanuld meg szeretni és elfogadni magad, és hidd el, rád talál a boldogság! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!