A sors miért azokat segíti akik megkeserítették mások életét az iskolában?
Régen az iskolatársaim kiközösítettek, kicsúfoltak, pletykákat terjesztettek rólam amiknek semmi alapja nem volt. Voltak "barátnőim" is akik elhitették, hogy tetszek egy fiúnak, pedig nem is volt igaz, én meg kiröhögtettem magam mindenki előtt, amikor a fiú azt mondta, hogy ez nem igaz.
Volt egy fiú osztálytársam aki csak úgy hason rúgott, mégis van egy szép barátnője, feleségül vette, meg már egy kisbabája tőle, úgy hogy ő jóképű.
Egy lány osztálytársam pedig azóta állítólag egy gazdag férfi mellett megtalálta a boldogságot, feleségül vette, és gyerekük is lett. Folytathatnám tovább is a sort, mert szinte mindenkinek aki nekem ártott jobb élete lett később is, mint nekem. Engem most is átverni tudnak a férfiak, míg őket megbecsüli a társuk.
Akármit teszek vagy csinálok, mindig ugyanaz a rossz lesz a vége, kiderül hogy én nem vagyok szerethető.
Nálunk fordítva alakult.
Engem vertek, mostanra tök jó életem van. Akik meg akkoriban bántottak, most ilyen herbálozós félcsövesek, sehol nincsenek. :D
A sors, a sorsa nem "segít" senkit - hanem van, amit elvisel az ember, vagy alakít. Amin lehet változtatni, azon változtat, amin nem azt el kell tudni viselni. Nálad mi a helyzet?
1.Első és legfontosabb: Térj a jelenbe! Ne kövesd a múltbéli alakok sorsát - kívülről amúgy is más látszik, nem a valóság.
2. Van egy olyan latin szó: amabilis- szeretetreméltónak fordítják. De benne van az a jelentés ebben a szóban, hogy ez két irányú, az aki tud szeretni, és akit tudnak szeretni. Az egyik irány rajtad múlik, és mivel összetartozik a két irány (hatás-ellenhatás), hozza, kiváltja a másikat.
3.Azokkal foglalkozz, azokra figyelj szeretettel, empátiával, azokat becsüld meg akiket jelenleg melléd ad a sors - akik a jelenben veled vannak.
Mert ez egy pszichopaták általi társadalom.
Az #1-es meg nem biztos hogy igazat ír.
Ez nem a sors, csak te vagy béna.
Persze lehet a gyerekkori sérelmeken sírdogálni meg mindenkit szidni, a sorsot okolni, de alapvetően a magad hibája, ha képtelen voltál változtatni azon, hogy lúzer vagy.
"egyáltalán tudod mint jelent ez a szó"
Igen tudom. A fenti viselkedés egy pszichopatára utal. Egy normális ember nem tesz tönkre egy másik embert. És a kérdező egyáltalán nem lúzer csak vannak olyan helyzetek amin nem lehet változtatni. Pl. A pletykák miatt. Vágod? Az emberek többsége meg tényleg elhiszi. De belétek sem szorult empátia. Képtelenek vagytok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!