Volt már úgy valaki, hogy céljai voltak és nem érte el azokat? Nekem még vannak, de nem tudom, hogy kezdjek a megvalósításukhoz? Valahogy úgy érzem, mintha a sors nem akarná. Egyhelyben toporgok.
Igen. Nekem nem a sors nem akarta, hanem sok-sok gonosz és kegytelen ember. Adjak listát?
Most adtam fel. Már semmi sem érdekel.
Együtt tudok érezni veled. Megannyi hátráltató tényező kísérte végig az eddigi életemet, de nem akarom feladni én sem. Most úgy fogalmazok, hogy áthelyeztem azt a dobozt egy olyan szobába amit ritkán használok. Jó ideje pörög az agyam, hogyan érjem el azt amit szeretnék, de nem jöttem eddig rá sajnos. Plusz elég faramuci helyzetben vagyok most anyagilag.
A célom az lenne egyébként, hogy szociológiát/pszichológiát tanuljak, de nem jön ki a "matek". :)
41F
Bocsánat, lemaradt: Szeretek nagyon a fentebb említett szociálpszichológia irányban olvasgatni, de az nem fog a kezembe papírt adni.
(egyébként nagyon jó "field trip" ez a fórum, ezért IS szeretek ide járni 😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!