Mit tennél, ha hirtelen mindenki eltűnne a föld színéről és csak te maradnál egyedül?
Úúú, nagyon örülnék. Megennék minden drága kaját, amit nem tudtam megfizetni (és még nem romlott meg). Megfognám a kutyáimat és a cicámat, és ilyen GTA módban szereznék kocsit. Először beérem a legközelebbivel, de mindig ha találnék egy jobbat, átülnék abba, addig amíg nem találok egy Lamborghinit. :D Körbeutaznám az állataimmal először Európát, majd Ázsiát, a Közel-Keletet, meg Afrikát. Talán megpróbálkoznék egy kisebb hajó vezetésével (bár még életemben nem csináltam ilyet), hogy Amerikába is eljussak. Valószínűleg befogadnék még pár cicát meg kutyát, szóval le kéne cserélnem a Lamborghinimet egy buszra.
Szeretek egyedül lenni, mindig is egyedül utaztam, meg ott lennének az állataim, szóval nem tudom, hogy begolyóznék-e egy idő után. Valószínűleg igen, de csak később. Gondolom, öngyilkos lennék akkor.
Érdekesnek találom, hogy senki nem írta azt, hogy a közvetlen családtagjaimnak azért utánanéznék.
Tudom, az a kérdés, hogy ha mindenki eltűnne a Föld színéről, de akkor is. Pl. honnan tudnám ezt meg, hogy mindenki eltűnt az összes kontinensről?
Mindenesetre, ha ilyesmi bekövetkezne, nyilván megpróbálnék valahogyan életben maradni. jól írta itt valaki, hogy azt nem írtad, hogy az állatok is kipusztulnának-e? Mert ha igen, akkor olyan sokáig nem lehetne eléldegélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!