Mit tennél, ha hirtelen mindenki eltűnne a föld színéről és csak te maradnál egyedül?
Élvezném az élete amíg tudom.
Lényegében minden helyre bemennék ahova eddig lehetetlen volt.
Amíg a gázolaj/benzin nem romlana meg kb minden létező autót vezetnék.
Stb... mindent megtennék amit csak tudok. Magányos lenne, de nem lennék öngyilkos mert soha sem tudhatom igazán, hogy én vagyok az egyetlen ember a világon.
Szóval gondolom keresném a többieket. Olyan feliratokkal mint a Last Man On Earth sorozatban, hogy kb nagy reklám táblára kiírnám hogy "Életben vagyok, az X... címen".
Bejárnám az egész bolygót, megtennék mindent, amit eddig szerettem volna, persze amihez nem kell más ember.. :D
Élvezném a szabadságot, így belegondolva úgy nagyjából 1-2 évig, aztán igen komoly pánikba és depresszióba esnék, és valószínűleg megölném magam.
Feltehetően kétségbe esnék, alapvetően jól tűröm a magányt, de mindennemű emberi kapcsolat nélkül nem látnám értelmét az életemnek. Tehát, amint sikerült megnyugodnom és felmérnem a helyzetem, az lenne a célom, hogy más emberek után kutassak, hátha valahol még élnek rajtam kívül mások is.
Egyébként javaslom, hogy nézd meg a The Quiet Earth (1985) c. filmet, mert a témába vág. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!