Van itt, aki vidékies életre váltott városiból egyedül?
és nem bánta meg?
Mi ad hajtóerőt?
(Plusz: ha van energiád erre is válaszolni: Hány jóismerősőd van ott, és hány volt a városban, akire számíthatsz?)
Van. Én. Nem bántam meg. Alapvetően az életminőségemet akartam emelni avval, hogy közel dolgozom a lakhelyemhez, ergo nem pocsékolom az időm a rengeteg utazással. Hajtóerőt az ad, hogy így sokkal jobban élek, mint amíg Bp-n laktam. Mindenkire számíthatok az új munkatársaim és régi kapcsolataim és rokonaim stb küzül, mert nem a világ végére költöztem. Illetve mert képes vagyok felnőtt fejjel is új kapcsolatokat kialakítani. Nem nagy trükk.
Konkrét kérdésed van?
Köszönöm a választ, és gratulálok hozzá.
(Konkrétabb kérdések is vannak, de nem tudom, mennyire publikus: Milyenfajta épületben (falazat, közművesítettség, alapterület) laksz; így vetted, vagy mi az, amit épít(t)ettél; milyen a kert, mik laknak benne, milyen módszerrel műveled, ha műveled...?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!