Szoktatok egyedül sétálni, vagy vásárolni?
Figyelt kérdés
Heti 1-2 délelőtt.2019. ápr. 13. 21:02
1/18 anonim válasza:
Én majdnem mindenhová egyedül járok, szóval igen.
2/18 anonim válasza:
Sose szoktam másképp. Mondjuk nincs is kivel.
3/18 anonim válasza:
Pont holnap utazok fel Budapestre, hogy megnézzék egy kiállítást, majd utána teszek egy szép nagy "túrát" a plázákban, hogy vegyek magamnak pár új ruhát, úgyis Glamour napok vannak :)
De kb. minden nap előfordul, hogy egyedül vásárlok be másnapi kaját a munkahelyemre, vagy szimplán jó egy séta egyedül, kint a természetben.
4/18 anonim válasza:
Igen. Sőt, enni is, aludni is, élni is egyedül szoktam.
5/18 anonim válasza:
Délelőtt dolgozom, de szinte mindig egyedül vásárolok be munka után. Usziba, 1-1 szép helyre el szoktam menni egyedül, ott leülök, olvasgatok, vagy nézegetem az állatokat, embereket - ilyesmi, de csak úgy sétálni kevésbé szoktam.
6/18 anonim válasza:
Délelött nem, mert dolgozom. De igen, csak egyedül vásárolok, max. kaját a párommal is elmegyek, de mviel ő utál, így nem rángatom magammal
7/18 anonim válasza:
Igen! A legjobb társaság vagyok magamnak.
9/18 anonim válasza:
Volt időszak, amikor sétáltam magamban sokat, de ma már nem teszem ezt.
10/18 anonim válasza:
Elég hülye kérdés, hiszen alapvetően mindenki szokott egyedül sétálni vagy vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!