Szoktatok egyedül sétálni, vagy vásárolni?
A Parlament mellet lakom, időnként ha rosszul érzem magamat körbe sétálom, sokszor az Olimpia Parkot is bele veszem.
Van hogy mindennap ... van hogy egyszer sem a héten.
Itt albérletben vagyok, laktam máshol is és ott egyszer sem. Szerintem csak a duna adta friss levegő és a hely szépsége fogott meg és nyugtat el hogy gondolkodjak.
Mondjuk a XIII kerületben nem tudnék ilyen önfeledtük sétálni, bár ott soha sem laktam.
Imádok egyedül lenni, egyedül utazgatok, de ha épp nincs pénzem vagy időm, itthon is szoktam "turistáskodni", tehát egyedül sétálgatni Budapest szép részein. A vásárlás meg szerintem praktikusabb is egyedül. Általában sokáig nézelődök, és sokáig gondolkozom a próbafülkében, ezt meg nem szívesen várja meg senki. Ha egyedül megyek, nem frusztrálnak, hogy sietni kéne.
#11: Én laktam a 13-ban, és pont akkor volt az, hogy szinte minden nap sétálgattam, naponta többször is, mert imádtam a környéket. Akkor döntöttem el, hogy majd ha saját lakást veszek (egyszer valamikor talán...), akkor a 13. kerületben szeretnék lakni. És én is a Duna miatt, mert imádom a vizeket, és egyszerűen vonzott. 5 percre laktam a Dunától.
Délelőtt dolgozom.
Hétvégén suli, amikor nem, akkor pihegés/házimunka.
Egyébként időnként szoktam egyedül sétálni, gyalogolni. Én rettentesen igénylem, hogy a saját gondolataim világában legyek, emiatt például sokszor nem foglalom el magam a tömegközlekedésen, hanem csak úgy "vagyok".
A vásárlás szóról nekem a bevásárlás ugrik be, oda ugyan kit és miért cipelnék magammal? ;)
Gondolom a ruhavásárlásra, plázázásra gondolsz.
Rühellem a plázákat és messziről kerülöm őket.
Egyedül szeretek ruhát venni, céltudatosan, tudom, mi kell. Csak azt akarom megnézni, ami engem érdekel és csak annyi ideig, amíg nekem szükségem van rá.
Barátnőkkel inkább üljünk be valahova vagy irány a park, esetleg szervezzünk egy programot. De ne az agyonzsúfolt plázában egymás nyomában sétálás, mialatt se beszélgetni nem tudunk, se azt nem tudom majd alaposan megnézni, amit akarok.
Jó, persze, előfordulhat, hogy egy vásárláshoz direkt kell egy barátnő (vagy fordítvaí), hogy véleményezzen valamit, de az más.
Konklúzió:
- Szoktam egyedül sétálni
- Vásárolni?! Egyedül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!