Amikor munkahelyen leértetlenezik az embert és kiderül hogy valojaban a màsik volt az, akkor mi marad meg a màsikban?
Több esetben a vezetés olyanok miatt orrol és èrtetlenez le, amikröl utolag mindig kiderül hogy ö maga nem értette es nekem volt igazam(mert felületesen olvassa el a tajekoztatàsokat eleve)
Bocsànatot soha nem kèrnek a hibàjukat nem làtjàk be.
Ha igy eltelik valamennyi idö hogy rendszeresen a hülye néz hülyének magyaràn,es mondjuk munkahelyet valtok, bennük az marad meg hogy ertetlen kollegajuk ment el azaz ramragasztjàk ezt a jelzöt?
Vagy nekem is fel kellene vennem azt a stilust, hogy amikor leèrtetleneznek közlöm hogy valojaban maga nem tud olvasni maga az értetlen?
A kommunikacios problemak alapbol adodnak abbol hogy nem vagy csak felületesen futjàk àt a korabbi tàjékoztatokat amiket küldök.
Fiktiv pelda
Pl megirom nekik hogy jövöre dijakat emelünk mert a szerzödes tartalmazza azt hogy inflaciokövetök a dijaink. Nos ezt ugy el sem olvassa.
Kiküldöm kesöbb az emelt dijas szamlakat.
Elkezdenek balhezni en vagy a hülye stb
Aztan irom ujra hogy inflaciokövetest tartalmaz a szerzödes.
Es ezutan semmi bocsanat, vagy ja èrtem vagy barmi.
Marad a "levegöben"annyi hogy hülyének voltam nezve aki szamlazni sem tud meg figyelmetlen meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!