Jogsit, autót akarok szerezni, de bűntudatom van?
Naponta busszal ingázok a munkahelyemre, és vissza. Majdnem minden nap késik a busz a sok utas miatt, ezért pedig kések a munkahelyemről, és le vagyok szidva. Nem tudok mit csinálni, nincs korábbi busz. Ugyanúgy a busz miatt érek haza 18 órakor, pedig csak 16 óráig dolgozok. Másfél év után kezdem nagyon unni, ezért elhatároztam, hogy belevágok a jogsiszerzésbe.
De elkap a bűntudat, ha ezen agyalok. Azzal, hogy autót vezetnék, hozzájárulnék a környezet szennyezéshez. Tudom, hogy ha nem én, akkor más kezdene el vezetni, illetve folyton egyre többen ülnek autóba, de akkor is rossz érzés, főleg hogy igyekszem minél tudatosabban élni, a szennyezést minél inkább kerülni.
De cserébe ha nem szaporodok, kb "kiválthatom" az autóval?
Ja igen, nagyon régóta nincs ólmozott benzin. Nem is tudom, hogy ez hogyan maradt ki egyeseknek.
Van viszont a régi autók számára fejlesztett ólompótló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!