Mi a baj velem, hogyan változtathatnék az életemen?
17 éves vagyok es kollégista.
Az osztálytársaim mind csupa jófej, kedves es vicces ember.
Kilencedikben eleg zarkózott voltam éd amikor barátkozni kellett volna, befelé fordultam (nem nagyképűségből, az otthoni dolgaim miatt sokat voltam szomorú)
És most harmadikosok vagyunk(gimi), éd már mindenkinek meg van a baráti társasága. Nekem is van 3 nagyon jó
Barátom az osztályban, és 2 töl jó
Fej szobatàrsam(akik masik osztalyba jarnak), de úgy érzem, hogy magànyos vagyok és unalmasan élek.
Ha belegondolok az előző két évem annyiból állt, hogy esténként ültem fent a szobában, míg az osztálytársaim es a tobbi kollégista lejárt cigizni, meg teázni és néha-néha a kocsmába
Most hiába mondanátok, hogy ne akarjak ilyen kocsmába eljárós lenni, mert ők nem ilyen tipikus mai tinik. isznak, cigiznek, kitünő tanulók, csinosak és nem balhésak egyáltalán!
Az én szobatársaim közül az egyik mindig a barátjával van, a másik pedig szintén ezt csinálja esténként
Magányosnak érzem magam és az elmúlt 2 gimis évemet pedig unalmasnak
Hogyan változassak?
Ők nem olyan eljárós fajtáK, nem is szeretnek elmenni sehovás sem
Ha hívom sem jönnek
Ők ilyen kis nyugisak :)
Valójában a koli miatt nem igazán tudok eljárni sehova, meg ugye tanulnom is kell
És délutánonként általaban vezetni járok
Úgyhogy ilyenekre nincs időm(meg kedvem se :) )
Igazából az érdekelne, hogy mit csináljak masképp, hogyan nyissak, hogyan gondolkodjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!