Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből telik erre fiatal...

Miből telik erre fiatal lányoknak (nem pr. ) _?

Figyelt kérdés

Sok fiatal lányt látok a környezetemben, nem orvosok, mérnök, huszonévesek, sok milliós autóval, szőkített hajjal, trendi ruhában.. ami havi minimum 200e forint kiadás CSAK az autó + külső, honnan?

Én havi fél milliót keresek, de fél éve nem voltam fodrásznál.. ezek a lányok többet keresnek??

2020. jan. 9. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
De igen, provokálni akarsz.
2020. jan. 9. 18:08
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Tízesecske: igazából csak k urvára irritál, hogy ilyen baromságokon akad fenn minden egyes nap valaki, amikor értelmesebb dolgokon is lehetne hőbörögni.

Ja, vannak nők, akik osszejonnek tolvaj férfiakkal, akik valszeg úgy lesznek gazdagok, hogy megroviditik az alkalmazottak fizetését, de most miért legyek dühös a csajra, aki talált magának egy balekot, mikor egy rakás férfi közvetlenül az én pénzemen élősködik? A boltban extrát fizetek minden egyes termékért, hogy profitot teremtsek egy férfinak, a munkám utáni adó profitot teremt egy rakás férfinak a parlamentben, és a főnököm is profitál rajtam. Most miért érdekeljen, hogy egy-két nőnek honnan van valami szar arany karkotoje? Használja egészséggel, és akasszon le minél többet arról, aki fizeti.

Na mindegy, megyek is felbecsultetni a gyémántjaimat.

2020. jan. 9. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én főnököm nő. Ilyenkor mi van? 😆

2020. jan. 9. 18:25
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

75% 18:19

Teljesen jól leírtad ezt a jelenséget.

Valahogy a nőkre jobban szeretnek köpködni az emberek.

Dolgoztam olyan üzletben, ahol luxuscikkeket árultunk, több feladatköröm volt. A férfi főnök minimálbérnél kevesebbet adott,

és még azt is elvárta volna, hogy hazaérve, este is dolgozzak gépről küldözgetve neki az anyagot.

De hát az ilyenekre csak annyit mondanak "nagy játékos" "megcsinálta a szerencséjét". Ha nő csinál ilyet, akkor meg "ezért nem való nő főnöki pozícióba, látod milyen aljasok a nők".

2020. jan. 9. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy havi fél milkából nem telik fodrászra? Ez azért rólad is elég sokat elárul
2020. jan. 9. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Fél millás fizuból nem futja fodrászra? Azért ez elég furcsa. Mindenesetre ezek a nők vezető beosztású csávók feleségei, illetve gazdag család gyerekei. Szinte egyik se saját erőből teremti ezeket elő, hacsak a térdelést munkának nem vesszük.
2020. jan. 9. 19:30
 17/19 anonim válasza:
16%
A szép nő ott van, ahol a pénz van. Velejéig romlottak. Nap mint nap bebizonyítják.
2020. jan. 9. 20:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudom épp ésszel felfogni, de hidd el sok olyan nő van aki az ujja köre csavarja a gazdag pasit és autót vesz neki, házat vesz neki, eltartja, stb. Hogy csinálja? Fogalmam sincs, de nem is érdekel, mert nem fogadnám el, hogy egy pasi eltartson.

Egyébként attól, hogy valaki nem mérnök, orvos még kereshet jól, lehet vállakozó, stb. Bár azok legtöbbször nem a plàzacicàk lesznek.

2020. jan. 9. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
Pedig ezek tényleg vagy prostik, vagy aranyásók, vagy milliomosok gyerekei. 22 évesen tisztességes munkával fizikailag képtelenség annyi pénzt keresni hacsak nem te vagy Mark Zuckerberg női változata. Ezek tipikusan a társadalom legalja, semmihez nem ért, mindenhez lusta, de jól néz ki és szeret dugni, ennyiből meg is van oldva neki a luxus életmód. Ilyen világot élünk sajnos... Én mindet a bányába raknám 16 órázni naponta, de sajnos nem én vagyok ebben az illetékes.
2020. jan. 10. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!