Miből telik erre fiatal lányoknak (nem pr. ) _?
Sok fiatal lányt látok a környezetemben, nem orvosok, mérnök, huszonévesek, sok milliós autóval, szőkített hajjal, trendi ruhában.. ami havi minimum 200e forint kiadás CSAK az autó + külső, honnan?
Én havi fél milliót keresek, de fél éve nem voltam fodrásznál.. ezek a lányok többet keresnek??
Tízesecske: igazából csak k urvára irritál, hogy ilyen baromságokon akad fenn minden egyes nap valaki, amikor értelmesebb dolgokon is lehetne hőbörögni.
Ja, vannak nők, akik osszejonnek tolvaj férfiakkal, akik valszeg úgy lesznek gazdagok, hogy megroviditik az alkalmazottak fizetését, de most miért legyek dühös a csajra, aki talált magának egy balekot, mikor egy rakás férfi közvetlenül az én pénzemen élősködik? A boltban extrát fizetek minden egyes termékért, hogy profitot teremtsek egy férfinak, a munkám utáni adó profitot teremt egy rakás férfinak a parlamentben, és a főnököm is profitál rajtam. Most miért érdekeljen, hogy egy-két nőnek honnan van valami szar arany karkotoje? Használja egészséggel, és akasszon le minél többet arról, aki fizeti.
Na mindegy, megyek is felbecsultetni a gyémántjaimat.
Az én főnököm nő. Ilyenkor mi van? 😆
75% 18:19
Teljesen jól leírtad ezt a jelenséget.
Valahogy a nőkre jobban szeretnek köpködni az emberek.
Dolgoztam olyan üzletben, ahol luxuscikkeket árultunk, több feladatköröm volt. A férfi főnök minimálbérnél kevesebbet adott,
és még azt is elvárta volna, hogy hazaérve, este is dolgozzak gépről küldözgetve neki az anyagot.
De hát az ilyenekre csak annyit mondanak "nagy játékos" "megcsinálta a szerencséjét". Ha nő csinál ilyet, akkor meg "ezért nem való nő főnöki pozícióba, látod milyen aljasok a nők".
Én sem tudom épp ésszel felfogni, de hidd el sok olyan nő van aki az ujja köre csavarja a gazdag pasit és autót vesz neki, házat vesz neki, eltartja, stb. Hogy csinálja? Fogalmam sincs, de nem is érdekel, mert nem fogadnám el, hogy egy pasi eltartson.
Egyébként attól, hogy valaki nem mérnök, orvos még kereshet jól, lehet vállakozó, stb. Bár azok legtöbbször nem a plàzacicàk lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!