Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miből telik erre fiatal...

Miből telik erre fiatal lányoknak (nem pr. ) _?

Figyelt kérdés

Sok fiatal lányt látok a környezetemben, nem orvosok, mérnök, huszonévesek, sok milliós autóval, szőkített hajjal, trendi ruhában.. ami havi minimum 200e forint kiadás CSAK az autó + külső, honnan?

Én havi fél milliót keresek, de fél éve nem voltam fodrásznál.. ezek a lányok többet keresnek??

2020. jan. 9. 17:56
1 2
 1/19 anonim válasza:
37%
Ezek mind luxusprostik. A felső tízezer kitartottjai.
2020. jan. 9. 17:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz kedves első.. .én magam is próbákoztam ezzel.. de a gazdag férfi nem buta.. nem lehet lehúzni..
2020. jan. 9. 17:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
az lehet hogy a gazdag férfi nem buta, de simán lehet ronda :) akkor meg megéri neki hogy eltartson egy ilyet..
2020. jan. 9. 18:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta hogy lehúzzák őket? annyi pénzük van hogy ez nekik nem nagy kiadás, cserébe elég sok mindent elvárnak tőlük
2020. jan. 9. 18:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mond ezt a Vajnának meg a Shmuck-nak 😃
2020. jan. 9. 18:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok milliós autót is lehet hitelre venni. Én speciel fodrászként vettem. Nem kerül 200 ezerbe a törlesztő, plusz normális ruháim is vannak, a külsőt magamnak csinálom, mivel értek hozzá.
2020. jan. 9. 18:04
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Szülőktől is kaphatják a lóvét...
2020. jan. 9. 18:04
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
Ha már kutakodni akarsz vadidegenek életébe, akkor legalabb kérdezd meg tőlük akit akarsz, ne pedig patkány módjára a neten akarj kibeszelo/meltatlankodo klubot alakítani.
2020. jan. 9. 18:05
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Havi fél milliós kereset nem elég ezekhez a lányokhoz, vagy ahhoz a színvonalhoz, amiről írsz.

Lehet, hogy a gazdag férfiak nem buták, sőt biztos, de tudják jól, hogy vannak olyan lányok, akiket meg lehet venni. Általában nem is szerelmet várnak el.

2020. jan. 9. 18:05
 10/19 anonim ***** válasza:
15%

nyolcaska gondolom pont egy ilyen "nő" :D

tudod drága ez az oldal pont erre való, hogy az ember feltegyen bármilyen kérdést ami érdekli :)

2020. jan. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!