Miért nem lehetsz még teljesen boldog? Miket kell még elérned?
Van párom és 2 gyerek. Volt jó munkahely, nagy előre lépési tervekkel. A munkahelyről kiderült, hogy csak látszatra volt jó, rengeteget szívatott. De hálas is vagyok, mert rengeteget tanultam így. De most már tényleg szeretném megtalálni a helyem, tartozni valahová, jól érezni magam az esetleges csapatépítőkön vagy karácsonyi vacsorán és nem a sarokba kuksolva várni, hogy mikor leszek túl rajta.
Emlékszem az utolsó csapatépítőre ennél a cégnél, az osztályvezető megkérdezt: Erika te mit gondolsz erről a problémáról? Ránéztem a csoportvezetőmre, aki jelezte nekem, hogy ne merjek semmit mondani. 😒 Nevetséges volt az egész.
Szóval egy jó munkahely kéne, nem kell túl nagy fizetés nettó 220-250-el kezdetben simán megelégednék. De legyen előrelépési lehetőség, és persze jó csapat, akikhez az ember szívesen jár be, és nem gyomorgörccsel.
De jó lenne Budapest környékén élni, ott hamar megtalálnám a helyem, de itt alig hirdetnek, a jó helyekre legfeljebb kihalás utján, protekcióval lehet bejutni.
Tudom, hogy kb. minden 2. embernek ez a vágya mostanában, de utazni szeretnék. Nem csak 1-2 napokra, hanem hosszabb időt eltölteni a világ különböző helyein.
Amíg azért dolgozok, mert szükséges a megélhetésért, addig nem leszek teljesen boldog soha. Ha a pénz nem lenne probléma hosszútávon, akkor sokkal kevesebbet stresszelnék és sokkal több időm lenne azokra a dolgokra, amik fontosak számomra, szóval ez jelentené nekem a boldogságot.
#6: Ekkora blődséget ne szajkózz. Ezt csak azok mondják akik szemellenzősén csak a gyerekvállalásban látják az élet értelmét. El kell fogadni, hogy nem mindenkinek az a vágya, hogy az életét más rabszolgájaként, valaki másnak alárendelve élje le (még ha sarkítva is van, ez a lényeg). Én meg tudom érteni, #5 válaszát. Én sem tudom mit kezdenék magammal és az életemmel, ha véletlenül egy gyerekről kellene gondoskodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!