Mit csináljak ha teljesen el akar taszítani tőlük, át akarja venni a szerepemet? 17/l
Van az osztályban egy lány aki konkrétan másol engem tavaly óta, és a legjobb barátaim, akik szintén az osztályba járnak, akiket már általános óta ismerek elkezdtek eltávolodni tőlem... Nagyon félek hogy elveszítem őket, ugyanakkor nagyon irritál az a lány aki mindig körülöttük van, és emiatt a közelükbe is alig birok menni, mert szó szerint eltaszít, és bunkózik velem, meg szemétkedik. Hiába mondtam el erről a véleményemet az egyik barátnőmnek, ő csak rámfogta, hogy paranoiás vagyok, és az a baj, hogy ő tulságosan naiv, meg jóhiszemű, ezért nem lát a dolgok mögé... Mit tegyek ez esetben??
Ha érdekel a többi info, priviben elmesélem, meg beszélgethetünk erről, de ide nem írom ki, mert egyrészt felismerhető lenne a sztori, másrészt senkit nem szeretnék feleslegesen untatni.
Miért pont téged másol? vagy mi baja van veled?
Amúgy szervezz programokat és közeli barátaidat hívd el, akkor nem tud bezavarni.
Vagy még rákérdezhetsz nála, hogy amúgy mi a problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!