Az milyen dolog hogy a takarítónő a mosdóban látványosan nézi a péniszemet miközben a piszoárt használom?
Figyelt kérdés
40 körüli lehetett. Ki van éhezve vagy mi? Jó fej vagyok, nem csináltam belőle ügyet, de fura.2020. jan. 6. 22:00
11/21 anonim válasza:
Akkor legközelebb jegyezd meg, hogy "úgysem hagyom abba"...
13/21 anonim válasza:
Rosszat álmodtál, feküdjél vissza szépen aludni, holnap iskola.
14/21 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy akik wc-t takarítanak, azok láttak már éppen elég méretes farkat.
De ilyen kicsit -mint a tied- talán még ő sem látott?!!
15/21 anonim válasza:
Máskor tömj egy tizest a melltartójába , hidd el visszajár majd hmm elég sűrűn
16/21 anonim válasza:
Legközelebb.
- Szeretné a markában tartani.
- Hát...nem igazán uram.
- Ne szégyelje, nem harap a kigyó.
- Ez már a kigyó, azt hittem kukac.
- Olyan édesen tetszik bámulni, markoljon rá.
- Hát...gumikesztyű nélkül...
- Nyomna rá egy puszit?
- Hát nem...
- Akkor miért bámulja?
- Mert olyan, mint a férjemé.
17/21 anonim válasza:
Ha senki sem válaszolna, hanem mindenki csak jelentgetné a kérdéseit, akkor talán leszokna a napi 20 kamuról.
18/21 anonim válasza:
Mondjuk nem akkor kéne hugyozni, amikor a takarító arra settenkedik. Vagy akkor menj be a rendes wc-be.
19/21 anonim válasza:
Nem a farkadat nézte hanem azt, hogy te vagy-e az,
aki mindig mellé pisál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!