Mi a legkínosabb dolog, amit előttetek követtek el/vagy épp ti?
Figyelt kérdés
Nekem: Az egyik osztálytársamon cicagatya volt (nem egy vékonyan lány) és ki volt repedezett hátul a gatyája és úgy mászkált. Nagyon feltűnő volt, szoktunk neki, de ez már a harmadik óra után volt, amikor megláttuk.
Egy barátnőm pedig elfingotta magát egy előadáson nagyon hangosan.
Én pedig egyszer behánytam az osztályba.
Nektek?
2019. dec. 11. 11:09
1/5 anonim válasza:
Beleültem reggel a világos színű gatyámmal a csokiba (nem tudtam, hogy beleültem), aztán jött be az osztálytársam, hogy " beleültél a csokiba" én meg mondtam, hogy az nem csoki, azt gondoltam viccel..
De nem viccelt és utána fanyarú arcot vágott..
Persze általános iskola, és volt torna gatyám.. fel is vettem.
Ez kellemetlen volt.
2/5 anonim válasza:
Alsó tagozatban becsúszott a folyékony Snickers a gatyába, és nem mertem szólni senkinek, ezért egész nap úgy ültem. Vagy két hete annyira leittam magam a céges bulin, hogy a vacsoránál behánytam, de szerencsére a számban maradt, és gyorsan lenyeltem. Nem túl családbarát történetek, de sajnos megtörténtek.
3/5 A kérdező kommentje:
A csokis sztori ismerős. Csak nem olyan durván. Meg volt ugyanez a ragasztóval
2019. dec. 11. 11:28
4/5 anonim válasza:
Ssúnyán beszélni valakivel, mert rossz kedvem volt, aztán lelkiismeret furdalásom van, mert a másik nem érdemelte meg...
5/5 A kérdező kommentje:
#4 vagy egy félreértés miatt.
2019. dec. 11. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!