Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Van...

Mit tennétek a helyemben? Van egy nagy lehetőségem, de ára van.

Figyelt kérdés

Lényegében home office marketinges lehetek, de a magasabb kereseti kategóriát csak extrákért cserébe érhetném el. Ezek olyan dolgok, ami az erkölcsömet messze túlhaladja, de ha valóban bízhatok benne, kompromisszumképes munkakapcsolat lenne a férfi és köztem az ágyban is. Nem vagyok "éjjeli pillangó". Sose volt gyomrom ilyesmihez, viszont egy éve nagyon csúnyán elharapózott édesanyámmal a kapcsolatunk; úgy döntött, hogy utcára küld. Alkoholista apám mellett tengődve, gumimatracon aludva, néha még a gáz és a villany nélkülözésével, hogy a napi kalóriabevitelről ne is beszéljek, borzalmas félévet tudtam le. Azóta az összekuporgatott pénzemből élek, szobát bérelek nagyon jó áron, cserébe nulla privát szférával. Idővel garzon a cél, de először le kell tennem a josit, aminek most tartok a felénél, illetve össze kell szednem az au pair program fedezeti összegét. Ezzel 2 évre biztosítanám a lakhatásom és a program keretén belül kötelezően egy választott szakra járhatnék. Pszichológus szeretnék lenni, az a végcélom. Ugyanakkor, nem tudom mit tegyek jelenleg. Most az áhított munkaköröm lenne a home office marketinges pozíció, mivel átlag alkalmazotti státuszra képtelen vagyok, nagyon kevés ideig tűrnek meg, hamar új után kell néznem és bevallom, cseppet sem kellemes dolog, hogy hiába kívánok, nem tudok változtatni ezen, nem tudok beállni a sorba(nem tudom elfogadni a hosszútávú monotonitást, a főnök - beosztott degradáló szerepet és magát a sok felesleges óraszámot)

Ha akár csak két hónapig lennék az extrákkal járó bérbe, azzal megkereshetném azt az összeget, amivel külföldre mehetnék babysitter munkakörbe. Illetve kitárulnának a lehetőségek százával előttem. (Részletekbe szándékosan nem megyek bele)

A nagy kérdés az, hogy ti mit gondoltok, képesek lennétek extrákra a jobb élet és a több fizetés reményében?

20/L

2020. jan. 6. 17:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
64%
Kérlek ne legyél pszichológus... Főleg hogy ki sem jössz az emberekkel. Pontosan az ilyen pszichológusok okozzák a legtöbb bajt. Itt nem érvényes az 'aki nem tudja, az tanítja' elv!
2020. jan. 6. 18:16
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy prostituálttá válsz, még nem is fizet rendesen. A másik, hogy tipikus átverés szaga van az egésznek. A szerződéssel pedig kitörölheted a feneked. Tudhatja a főnök is, hogy nem tudnál ügyvédet fizetni, ha még ahhoz is szexelned kell vele, hogy meg tudj élni. De még ha tudnál is, mivel érvelnél? Ezzel, amit leírtál? Szégyenedben annak is örülhetnél, hogy ez nem derül majd ki később, nemhogy még pénzt várj.
2020. jan. 6. 18:26
 13/46 anonim ***** válasza:
92%

Ha már ezt bevállalod, akkor legyél érte piaci áron megfizetve.

Sugarybaby-k átlagban 20 ezer Ft/órát kérnek (ha az ügyfél nem szexelt töltött programokat igényel, arra is). Az ügyfeleik jellemzően előre fizetik nekik a következő hetet, hogy mégse olyan legyen már, mintha szimpla prostit fizetnének.

Aki ilyet ajánl neked az nem tisztességes pasas, ezért csak akkor menj bele ilyenbe, ha betonbiztos a szerződésed.

Hogy mi lehet átverés?

Van próbaidő kikötve! Igaz, hogy ez általában tök alap, de pont egy ilyen "speciális munkakapcsolathoz" illene az, hogy ha már prostituálod magad, akkor járjon neked munkáltatói felmondás esetén 30 napi fizetés. Ehhez csak annyi kell, hogy ne legyen próbaidő a szerződésben. /Munka tv. "69. § (1) A felmondási idő harminc nap."/

Ha meg a munkáltatód demonstrálni akarja, hogy totálisan megbízhatsz benne, akkor akár 6 hónap felmondási időt is írhatna a szerződésbe. /És persze ez esetben sincs az az isten, ami arra kényszeríthetne, hogy szexelj vele, ha kihúzza nálad a gyufát.../

Még szemetebb, ha szerződés szerint van próbaidő, a béred nagy része prémium, ami hónap végén csak akkor jár ha teljes hónapban alkalmaztak, vagy hoztad az elvárt értékesítési mutatót.

Erre egy negatív forgatókönyv:

Havi fizetésed legyen pl. 250 ezer bruttó, mellé sokszor ennyi prémium.

3 nap agyonkefélés után megun, próbaidő alatt indoklás nélkül felmond, utána pedig kapod számlára a 24 ezer Ft munkabért.

42F

2020. jan. 6. 18:39
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban pszichológus akarsz lenni majd egyszer egy napon, akkor gondolom tisztában vagy vele, hogy mekkora trauma egy ilyen “állás”. Később folyamatosan lelkiismeretfurdalásod lesz, önutálat, PTSD, depresszió, esetleg pánikrohamok és paranoia, hogy kiderül, hogy ezt tetted, esetleg hogy XY tudja, hogy ezt tetted stb.

Hallgass rám, hidd el, ezzel egy életre tönkre tennéd magad, még abban az esetben is, ha minden korrektül alakul és minden pénzt rendesen megkapsz!

2020. jan. 6. 18:41
 15/46 anonim ***** válasza:
69%

16#

A lakbért srm tudja kifizetni, szóval ez a csaj nagyon nem a sugarbaby, meg luxusprosti kategória. Inkább az, amelyik az út szélén lecidáz, hogy aznap tudjon enni valamit.

2020. jan. 6. 18:43
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag sugarbaby szintet szerintem simán hozhatja a kérdező.

Az írása rendezett, ebből gondolom, hogy külsejére, ápoltságára is ad.

Egy átlag huszonéves sugarbaby jellemzően kulturáltabb, mint egy luxusprosti címkével illetett befutott prosti. Szebb is attól, hogy még nincs szétplasztikázva.

2020. jan. 6. 19:12
 17/46 A kérdező kommentje:
Borzalmas, hogy anonim oldalon is teljes a frusztráció levezetés. Dolgozni akarok és tudok is! De mint írtam, csak úgy tűnik a szövegértés a válaszolók 3/4-ének nem megy, nem vesznek fel! Ha igen, szerződés halogatással, fizetetlen túlórával, egyéb bér és órajátékokkal. Mert ez az ország rabszolgákat tart, nem munkavállalókat. Ha kapnék olyan munkát, amiből megélek, legyen az 200 nettó 40 órás munkahétre, vagy 250, akkor repesnék az örömtől. De a szomorú valóság az, hogy hónapok óta a hétvégézés, a 12 órázás és a lelkem adom a vállalatnak hozzáállás dívik, ezek vannak 200-ért. Lejebb még borzasztóbb munkakörülmények és feltételek vannak. A boltok szörnyen alacsony bért kínálnak, a vendéglátás nem tiszta, a gyárak lehúznak, a gyorséttermi munkából nem élsz meg. Mindez Pest. Érettségi + használhatatlan, nem kétkezi munka és nyelvtudás még nem protekció és esély egy élhető, fix munkakörre. Aki hazugnak tart, az robot, nem érző lény, illetve annyira sem becsüli az életét, mint egy madár. Mi az Istent tehetnék hogy érvényesüljek? Adjatok más lehetőségeket, mert én kifogytam az ötletekből. Árva lettem. Fizetnem kell az albérletet, jövőt szeretnék és igen, attól még, hogy ilyenen jár az eszem (okkal) lehetek idővel jó pszichológus.
2020. jan. 6. 19:24
 18/46 anonim ***** válasza:
43%

Menjél el rendőrnek! Nem viccből mondom!

[link]

A 2 hónapos alapkiképzés alatt az illetményed 195 ezer bruttó (130 ezer nettó) lenne, preferált nyelvből komplex középfokú nyelvvizsgával 218 ezer Ft (145 ezer nettó).

Utána pedig a határra vezényelnének, hónapokig szinte semmi költséged nem lenne (ételt, szállást kapnál), és túlórák miatt simán 250-300 ezer nettót utalnának havonta a számládra.

2020. jan. 6. 20:10
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális igényeid vannak, de attól még szinte lehetetlen ez rabszolgaországban. A helyedben néznék valami külföldi betanított munkát, hogy megszedjem magam és utána továbblépjek, de ott is sok az átverős magyar, plusz be kell nyelned, hogy rabszolga vagy ugyanúgy, csak legalább pénzt is kapsz érte. Vagy összejönnél valakivel, akihez oda tudsz költözni és legalább ez nem kerülne pénzbe, bár erkölcsileg ez is megkérdőjelezhető (de így még nem vagy prosti). Vagy leszel prosti aztán örülsz még annak is, ha nem mész totál tönkre lelkileg. Esetleg valami gyári munka itthon ami biztosít szállást, de az is egy nagy szopás.

Az eredeti kérdésre visszatérve: Ha ez az ember valóban segíteni akarna, akkor nem a farkát nyújtaná, hanem segítséget. Sok jót nem várnék ettől a "lehetőségtől".

2020. jan. 6. 20:11
 20/46 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi faxságot már rég olvastam.

Jön ide a sok álszent nő és férfi papolni és erkölcsi fröccsöket írni.

Én is nő vagyok és sosem a szex által értem el dolgokat, DE hidegen hagy az, hogy más hogyan intézi ezeket a dolgokat.

Én nem azért nem szexelek pénzért, hogy másnak erkölcsi dumát lökjek róla, hanem mert speciel én nem kedvelem ezt, DE egyáltalán nem érdekel, ha más csinálja.

Kérdező: az ég óvjon a nők irigységétől és a férfiak frusztráltságától.

Nálunk is vannak a munkahelyen nők akikről tudni lehet, hogy így jutnak előre és persze az álszent kolleganők nagy felháborodással nézik miközben titokban marrja őket az irigység, hogy a másik csak villant egyet és máris kap egy új autót, a férfiak meg persze lek*rváznak mindenkit aki épp nem velük kefél.

Ez a világ már csak ilyen.

Amúgy meg nem ügyvédkedem és nem támogatom az ilyesmit, de az álszentséget még jobban utálom.

Legalább a kérdező típusú nők bevállalják, hogy ebből akarnak élni s kész.

Erről Kelemen Anna jut eszembe - mondjon bárki bármit róla, de az a nő karakán és tökös. Választott magának egy életmódot és magasról tesz ki mit gondol róla.

Hát inkább egy ilyen, mint egy prédikátor, aki feljogosultnak tartja magát, hogy mások életébe belepofázzon.

2020. jan. 6. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!