Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy turbófideszes ismerősö...

Van egy turbófideszes ismerősöm,20 évvel idősebb és elég durva hangnemben elküldtem melegebb éghajlatra a gyerekei előtt. Vélemény?

Figyelt kérdés

Volt egy karácsonyi nagy családi összejövetel, minden rendben szokott lenni, amíg az ostoba turbófideszes el nem kezd pofázni. Én 18 ö 38 évesek vagyunk.

Felhozott mindenféle témát, eleinte mindenki csak hallgatta, de látszott az embereken, hogy unják már. Azután elkezdett egyre több lenni, amit mondott, mert burkoltan minket is leszólt, így megmondtam, hogy "nyugodtan haza lehet menni, már csak abban bízom, hogy a két kisgyereked nem lett olyan félresikerült, mint te magad.". A feszültséget fogni lehetett, ő köpni-nyelni nem tudott, de én végig úgy voltam vele, hogy végre a családban valakinel volt töke kioktatni ezt a genetikai selejtet. Vélemény?

2020. jan. 5. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Kár hogy nem verte a fejedet a falba.18 éves takony.
2020. jan. 5. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Szólni kellett volna, hogy hagyja abba a politizálást, mert nem érdekel senkit. Ha ezután a többiek is helyeselnek neked, de ő folytatja tovább, akkor jogos lett volna, hogy beszólsz neki. Így most te is csak egy bunkó vagy, ami kb annyira félresikerült, mint egy fideszes.
2020. jan. 5. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

1) Karácsonyi asztalnál nem politizálunk se pro, se kontra

2) Karácsonyi asztalnál nem szítunk vitát, veszekedést

3) SENKIT nincs jogod egy családi összejövetelen kiutasítani, hazaküldeni, különösen, mert nem te vagy a házigazda és a lakás sem a tiéd

4) Ha valami nem tetszett, elhagyhattad volna a lakást, vagy abbahagyhattad volna a vitát, ugyanis egy vitához minimum ketten kellenek.

5) Pártállástól függetlenül: Hogy a szóváltásban kinek volt igaza, azt majd a történelem fogja igazolni, utólag, ahogy teszi is, mióta Világ a világ.

és +1

Már bocs' de nem a nagybátyád volt itt a genetikai selejt, senkit nem sérthetsz, alázhatsz így meg a gyerekei előtt, mert nem azonos ideológiát vallotok.

2020. jan. 5. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Ezzel a viselkedéssel csak magadat járattad le, egy pöttyöt nem erősítetted a szimpátiát a nézeteid felé, sőt!
2020. jan. 5. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
Az lehet hogy ő egy idióta barom. Nem tudjuk. Te viszont biztosan az vagy, ezt tudjuk. Nem kell sokat találgatni, hogy melyik ideológiát követed. Szomorú sajnos, de talán majd kinovod. És nem, én sem vagyok fideszes.
2020. jan. 6. 04:53
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Töröltetjük a nem tetsző válaszokat?

Ejnye-bejnye...

2020. jan. 6. 06:46
 17/17 anonim ***** válasza:
67%

Csodálkozol?

Pont ezt a mentalitást mutatta be a karácsonyi összejövetelen is. Ellenvélemény, kritika nem létezhet!

Még szerencse, hogy a nagybácsit nem lehet egy gombnyomással töröltetni!

2020. jan. 6. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!