Nem ismerem mindegyiküket.
Köztük is vannak kedvesek, bunkók, tolakodóak, szerények, önteltek, stb.
elsővel értek egyet. Ők is ugyanolyan emberek, mint a fiatalok, ők is voltak fiatalok, mi, fiatalabbak is leszünk (jó esetben) az ő korukban.
Viszont elég bunkó dolog igy hivatkozni rájuk, kedvesebben is tehetted volna, ha már róluk kérdezel
Nem értem miért kell sokaig élni.
Öregasszonyokrol aki en is leszek, ezt szeretnem tudni.
Nalunk 90 az atlageletkor.ha nem 100 nöi àgon.
Most sem tudom minek születtem meg, de majd 40-50 felett egyedül elni alig penzzel le még 40-50 èvet annak mi a jo...értelme van?
Hány éves vagy Kérdező? Biztos a szüleid is fiatalok még, mert ha nem így lenne nem kérdeznél ilyet. Sok gondolatom van ezzel kapcsolatban. Először is az életet már nme lehet úgy élvezni 80 évesen mint 25 évesen. Hogy miért?
- A sok betegség miatt, és hogy a napot egy marék gyógyszerrel kell kezdeni
- a 80 év alatt elvesztett szerettek miatt
- esetleg a gyerekek messzi laknak és ők egyedül maradtak.
- mivel már nyugdíjasok normális esetben az egyetlen szórakozás az unoka, és a főzés, nyilván eről beszélnek sokat.
És mindezek ellenére nagyon sok kedves idős embert ismerek. Ja és a fiatalok is sokat panaszkodnak.
9. Válaszoló, mi a problémád a kérdezővel? Semmi rosszat nem mondott, véleményt kért. Talán te feltelezed egyből hogy az öregekkel valami baj van, és támadod is a másikat.
Az én véleményem róluk az, hogy a többséggel lehetetlen normális kommunikációt kialakítani. Elkerülöm őket, helyette a fiatal, lelkes ismerőseim közegébe megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!